Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta

496
Locuri de muncă/ Vezi aici oferta pentru săptămâna aceasta - ajofmsomerilocuridemunca11-1319969194.jpg
Constănțenii care își caută un serviciu au la dispoziție, săptămâna aceasta, 199 locuri de muncă. O mare parte din acestea sunt în domeniul construcțiilor, dar și în comerț și alimentație publică.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă propune, în intervalul 28 octombrie - 3 noiembrie, posturi de șef departament de mărfuri alimentare/nealimentare, comandant pentru nave maritime, șef mecanici maritim/fluvial, subinginer construcții civile, industriale și agricole, translator, operator calculator electronic și rețele, căpitan de port, reprezentant tehnic comercial, asistent manager, casier, guvernantă, asistent personal al persoanei cu handicap grav, vânzător, zidar pietrar, zidar rosar-tencuitor, fierar betonist, dulgher (exclusiv restaurator), faianțar, ipsosar (exclusiv restaurator), instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, instalator rețele termice și sanitare, sudor în mediu protector, lăcătuș mecanic, electrician de întreținere și reparații, brutar, cofetar, patiser, tâmplar universal, mecanic locomotivă și automotor, șef tren, motorist la motoagregate și mașini și silvicultură, marinar, pilot naval și barjist, femeie de serviciu, lucrător în bucătărie (spălător vase mari), paznic și tăietor manual lemn de foc.
Persoanele interesate se pot adresa A.J.O.F.M. Constanța, strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.537, inspector de specialitate Bogdan Petică, e-mail [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3644 secunde