Vezi aici lista elevilor constănțeni care iau bani de liceu

608
Vezi aici lista elevilor constănțeni care iau bani de liceu - liceul-1319969437.jpg
Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului a publicat lista beneficiarilor Programului național de protecție socială "Bani de liceu" pentru anul școlar 2011-2012 (disponibilă pe http://banideliceu.edu.ro).
Stabilirea beneficiarilor s-a făcut în ordinea crescătoare a venitului brut lunar pe membru de familie, cu încadrarea în fondurile aprobate Ministerului Educației în acest scop (aproximativ 275.000.000 lei). Prin urmare, toți cei 120.875 de solicitanți eligibili care au depus cereri la nivel național și care, în condițiile legii, au îndeplinit condiția unui venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, de maximum 150 lei, vor primi acest sprijin financiar.
Liceeni vor primi suma de 180 lei pe întreaga perioadă a cursurilor școlare, inclusiv în timpul pregătirii și susținerii examenului de bacalaureat sau de diplomă, respectiv în perioada practicii în producție.
Conform HG nr. 1.095/2007, în cazul unor situații speciale privind falsul în declarații, comisiile de acordare a sprijinului financiar organizate la nivelul fiecărei unități de învățământ au obligația să sesizeze Inspectoratele de Poliție și autoritățile administrației publice locale, în vederea cercetării și verificării acestora. În cazul în care aceste sesizări se verifică, vor bloca acordarea ajutorului financiar și vor întreprinde demersurile legale pentru recuperarea ajutorului financiar acordat ilegal.
Lista beneficiarilor din județul Constanța poate fi accesată urmând link-ul următor: http://www.banideliceu.edu.ro/Rapoarte2011/beneficiar/CT/page_1.html.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Școala a început cu o paradă a modei
Joi, 22 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Sprijin financiar pentru biserică
Pagina a fost generata in 0.3166 secunde