Președintele Traian Băsescu se află, astăzi, în Washington

753

Articole recomandate

Vizita prezidențială în Statele Unite ale Americii este dedicată semnării unor acorduri bilaterale, șeful statului fiind însoțit de șeful SMG, generalul-maior Ștefan Dănilă, de ministrul de Externe, Teodor Baconschi și de ministrul Apărării, Gabriel Oprea. Este prezent și consilierul prezidențial pe probleme de securitate, Iulian Fota.
De asemenea, președintele statului este însoțit de directorul SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, de directorul SRI, George Maior, și de ambasadorul SUA la București, Mark Gitenstein.
Publicația americană The Hill, distribuit la Washington, notează, într-un material dedicat evenimentelor care au loc în această săptămână, o întâlnire, astăzi, între președintele Traian Băsescu și vicepreședintele Joe Biden, fără a menționa și o întâlnire la nivel de șefi de stat.
În același timp, în conferința susținută, ieri, la Casa Albă de secretarul de presă Jay Carney, nu s-a abordat subiectul legat de vizita președintelui Băsescu. Carney a prezentat programul oficial al președintelui Obama precizând că acesta pleacă, astăzi, la Columbus, Ohio, unde va vizita o școală, în cadrul programului său de promovare a American Jobs Act, informează Mediafax.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Ce decret a semnat Traian Băsescu
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Băsescu, așteptat mâine la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3052 secunde