Președinția a reziliat oficial contractul cu TAROM

136
Președinția a reziliat oficial contractul cu TAROM - basescu-1366216617.jpg
Administrația Prezidențială a reziliat contractul cu compania TAROM, în baza căruia președintele Traian Băsescu folosea o aeronavă închiriată pentru deplasările în străinătate, informează România TV. Rezilierea contractului vine la aproape o lună de când compania TAROM a trimis la Cotroceni o scrisoare prin care cerea să i se comunice dacă se dorește sau nu continuarea contractului de închiriere a aeronavei utilizate de președintele României.
La o lună de când președintele Traian Băsescu anunța că în mod "categoric" nu va mai utiliza aeronava Airbus A310 pusă la dispoziție de Tarom, după ce s-au vehiculat informații potrivit cărora întreținerea acesteia costa prea mult compania, Administrația Prezidențială a reziliat contractul cu compania aeriană.

Compania Tarom ceruse clarificarea situației contractului cu Administrația Prezidențială, în contextul în care s-a elaborat un nou plan de management al companiei conform căruia eliminarea pierderilor și a cheltuielilor inutile este prioritară.

Tarom a luat în calcul vânzarea celor două aeronave tip Airbus A 310 sau valorificarea acestora, în condițiile în care necesitau costuri de mentenanță foarte ridicate. Înainte de a decide soarta celor două aparate de zbor cei de la Tarom au dorit însă să știe dacă Administrația Prezidențială dorește să folosească în continuare aeronava cu care călătorea de obicei președintele Băsescu, cu condiția ca întreținerea acesteia să fi fost suportată de la bugetul de stat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Economie : Protest spontan la TAROM
Pagina a fost generata in 0.5966 secunde