Primarul NICOLAE MATEI a fost eliberat din arest. Sute de năvodăreni l-au așteptat în fața Primăriei

1788
5
Bucurie mare, ieri, la Năvodari. Primarul Nicolae Matei a fost eliberat din arest și va fi judecat în stare de libertate. La întoarcerea acasă, a fost întâmpinat de sute de localnici. Edilul spune că are planuri mari și nu îi va dezamăgi pe cei care i-au fost alături.

Curtea de Apel Constanța a decis, ieri, punerea în libertate a primarului din Năvodari, Nicolae Matei. Acesta a părăsit Penitenciarul Poarta Albă cu lacrimi în ochi, vizibil emoționat de susți-nătorii care îl așteptau afară. După ce le-a transmis gândurile sale cele mai bune și i-a îmbrățișat pe toți, edilul și-a exprimat părerea în legătură cu situația în care se află.

"Lăsați-mă să învăț să vorbesc. Am trecut prin clipe grele. Nu doresc nici celor mai mari dușmani să treacă prin calvarul prin care am trecut eu. Cred că nu este normal să se întâmple ceea ce se petrece în țara aceasta, însă poate așa a vrut Dumnezeu. Poate așa mi-a fost sortit, pentru că Dumnezeu mi-a dat și bune, și rele. Este o experiență tristă. Am văzut atâta amărăciune aici, înăuntru. Mi-e dor de toți, de fiecare piatră și fir de iarbă din Năvodari", spune Nicolae Matei.

De astăzi, înapoi la muncă!

Primarul din Năvodari recunoaște că i-a fost dor de locuitorii și de orașul său, astfel că își dorește să înceapă treaba cât mai repede cu putință.

"Conform legii, probabil de mâine (astăzi - n.r.) voi începe treaba. Secretarul orașului va face un referat către domnul prefect, pentru a constata că pot trece la treabă. Cel mai probabil, joia viitoare voi discuta cu viceprimarul despre starea localității. Oricum, am vorbit cu dumnealui de cel puțin două-trei ori pe săptămână. Ne dorim ca planurile să meargă înainte, să ducem orașul mai departe. Le mulțumesc tuturor celor care, atunci când m-au arestat, au ieșit în stradă în număr de peste două mii. Sunt recunoscător și le mulțumesc oamenilor pentru încredere. N-aș vrea să comentez arestarea mea. Vreau doar să mă împac cu toată lumea și vreau, în primul rând, să nu fac rău orașului meu", mărturisește edilul.

Primarul, primit în Năvodari cu aplauze

Ajuns în Năvodari, Nicolae Matei s-a emoționat până la lacrimi pentru primirea călduroasă de care a avut parte. Sute de năvodăreni l-au așteptat pe străzi și l-au aplaudat.

"Vă mulțumesc mult pentru că v-ați gândit la mine și, chiar dacă am fost închis, gândul meu a fost în Năvodari în fiecare zi. Vă promit că planurile pentru acest oraș vor continua", le-a spus Matei localnicilor.

Comentează știrea

un curios
18 aprilie 2013
Mare magarie

Denuntătorul s-a îmbolnăvit a doua zi. Probabil s-a deochiat când i-a făcut Matei cu ochiul. Toti primarii îți promit teren si mai ieftin dacă vrei sa vii si să construiesti la el în localitate. De aceea Năvodari a crescut ca număr de populatie si Constanta a scăzut de când e Mazăre primar cu 35 000 de cetăteni. BRAVO MATEI și curaj în continuare vom fi lângă tine mereu în lupta grea cu jigodiile.

matei interlopul
18 aprilie 2013
puscariasul matei

Puscariasul matei a distrus orasul,a furat bugetul local,tot terenul de la tabara.Oradul e in paragina.Nu va fi lasat prea mult in libertate.In curand va fi trimis in judecata si in alte dosare.Orasul trebuie sa scape de interlopul asta cat mai repede.

Un fleac
18 aprilie 2013
..........

De acord cu matei interlopul

Dan
4 mai 2013
barfe

Cine esti tu ma frustratule de scoti asa multe flacari iuti pe gura , ochi si nas ? cunosti tu ce inseamna buget local ? ai fost tu cu el cand a furat terenul de la Tabara ? esti tu judecator sa sti ca nu v-a fi lasat in libertate ? deschide ochii si vezi Navodariul , deschide urechile si asculta multimile si tu vezi de pacatele tele multe !

Răspuns la: puscariasul matei
Adăugat de : matei interlopul, 18 aprilie 2013
Puscariasul matei a distrus orasul,a furat bugetul local,tot terenul de la tabara.Oradul e in paragina.Nu va fi lasat prea mult in libertate.In...
Alecu
17 mai 2014
La puscarie

La puscarie sa fie luat si varul lui Matei care e consilier NICU TUDOR,era un mate goale pana sa fie consilier,acum nu-i mai ajungi cu prajina la nas.Isi face casa de unde are locul?de ce nu si-a facut casa inainte de a fi varusu primar.CERCETAT SI EL SI BAGAT LA PARNAIE.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3175 secunde