Săptămâna viitoare începe distribuirea pachetelor de Paște, la Năvodari

150
Săptămâna viitoare începe distribuirea pachetelor de Paște, la Năvodari - florinchelaru-1366117742.jpg
Primăria orașului Năvodari continuă programul privind acordarea de pachete pentru pensionari, persoane cu venituri reduse și persoanele cu handicap cu domiciliul în localitate. Astfel, înaintea Paștelui, echipe deja formate vor asigura buna desfășurare a acestei activități.

Drept urmare, 6 000 de persoane din orașul Năvodari vor primi în perioada 22-26 aprilie câte un pachet în valoare de 43,5 lei, ce conține tradiționalul cozonac, 20 de ouă, un kg de orez, un pui și un litru de ulei.

Cei care vor primi aceste pachete sunt pensionarii, persoanele din atenția asistenței sociale și persoanele încadrate în grade de handicap.

Distribuția pachetelor se va desfășura în mai multe puncte din orașul Năvodari: Casa de Cultură, Casa Căsătoriilor, Club Ecoterm și Cantina Socială.

"De 5 ani de zile se derulează acest program, din 2008, din momentul în care primarul Nicolae Matei, împreună cu echipa lui a ajuns să administreze acest oraș și nu pot să vă spun decât că acest program este o necesitate pentru locuitorii orașului Năvodari . Vreau să știți că este o bucurie pentru mine și colegii mei din consiliu să putem să oferim, ca în fiecare an, acest minunat dar. Urarea noastră este de multă sănătate, liniște sufletească și doresc ca fiecare dintre ei să știe că noi ni-i dorim cât mai mult timp aproape de noi și avem nevoie de sfatul fiecăruia dintre ei", a declarat Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3552 secunde