Prima întâlnire dintre prefectul Brăiloiu și șefii serviciilor deconcentrate

354
Prefectul Județului Constanța, Tit-Liviu Brăiloiu, a susținut, ieri, prima ședință de lucru cu șefii serviciilor publice deconcentrate și ai instituțiilor aflate în subordinea ministerelor. Potrivit unui comunicat dat publicității de biroul de presă al Instituției Prefectului, în cadrul evenimentului s-a discutat pe marginea principalelor probleme pe care le întâmpină directorii serviciilor deconcentrate, dar și despre acțiunile pe care aceste instituții le derulează în prezent.
De menționat este că reprezentantul Guvernului în teritoriu și-a reiterat, ieri, dorința ca programul alianței de guvernare să se regăsească la nivelul județului în buna colaborare din sistemul socio-economic. În plus, Brăiloiu a cerut factorilor de execuție și control o atentă supraveghere în vederea reducerii efectelor crizei economice. În sensul acesta, în curând va avea loc o întrunire a structurilor din subordinea Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale – Casa de Pensii, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcția de Muncă, Agenția de Prestații Sociale – în scopul eficientizării activităților pe care aceste instituții le au în comun, având în vedere "faptul că măsurile imediate pentru prevenirea efectelor majore ale crizei vizează în primul rând structurile subordonate acestui minister".
Nu în ultimul rând, prefectul Brăiloiu a cerut ca, până la convocarea Colegiului Prefectural, fiecare serviciu deconcentrat să întocmească raportul de activități și planul de acțiuni pentru realizarea obiectivelor derivate din Programul de Guvernare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1965 secunde