Primăria Cernavodă a actualizat Planul Urbanistic General al orașului

175
Reprezentanții administrației publice locale din Cernavodă s-au reunit în cadrul unei dezbateri ce a avut ca temă principală Actualizarea Planului Urbanistic General al orașului.

Pe lângă autoritățile locale, la întâlnire au participat reprezentanți ai Direcției Agricole din Constanța, ai Ocolului Silvic din Cernavodă și ai Agenției pentru Protecția Mediului Constanța. 

În cadrul discuțiilor a fost aprobat și regulamentul după care se pot construi și dezvolta noi zone în cadrul localității.

Potrivit procedurii, până la aplicarea reglementărilor noului plan urbanistic general, este necesară obținerea unor avize de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Odată obținut acest aviz, se va trece la următoarea etapă și anume întocmirea unei hotărâri de consiliu referitoare la noul PUG care va fi supusă aprobării în cadrului unei ședințe de consiliu local. 

Edilul orașului Gheorghe Hânsă consideră că Planul Urbanistic General trasează cadrul necesar, dezvoltării urbanistice ulterioare a orașului Cernavodă pe baza propunerilor din cadrul lui putând fi întocmite strategii sau noi proiecte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3767 secunde