De 1 Iunie

Primăria Cernavodă a sărbătorit copiii cu spectacole și competiții sportive

689
Ziua Internațională a Copiilor a fost de departe o sărbătoare care a cuprins cu mic cu mare orașul Cernavodă.
Administrația locală a pregătit pentru această perioadă o serie de surprize pentru cei mai mici dintre locuitorii orașului.
Una dintre atracțiile zilei de ieri a fost, fără îndoială, Cupa "1 Iunie" la fotbal, care a atras atât copii din Cernavodă, cât și din localitățile învecinate, Saligny, Rasova, Seimeni.
Pe teren, competiția a fost câștigată de către copiii din Rasova, dar, la final, toți micii fotbaliști au fost recompensați cu cadouri și medalii.
Copiii din clasele I - IV au participat la Crosul "1 iunie" pe una din străzile din centrul orașului și de această dată finaliștii fiind premiați cu diplome și medalii, iar toți participanții primind din partea organizatorilor dulciuri.
Cu ocazia "Zilei Internaționale a Copilului", Primăria Cernavodă a continuat și proiectul "O excursie pe an pentru fiecare copil", în cadrul programului, 100 de copii beneficiind zilele acestea de excursii în Delta Dunării și alți 50 de copii de vizite la Delfinariu, Planetariu și plimbări cu telegondola.
Cea mai importantă acțiune inițiată de Primăria Cernavodă în această perioadă este, însă, festivalul de teatru pentru copii, o premieră pentru mediul cultural din localitate.
Festivalul, care se desfășoară pe parcursul a patru zile, în perioada 31 mai - 3 iunie, are ca invitați trupe de teatru din Galați, Brăila, Sibiu, Constanța, Republica Moldova.
Astăzi, pe scena Casei de Cultură se vor juca piesele "Rățușca cea urâtă", de Andersen și baletul "Max și Morritz".
Intrarea la spectacole este gratuită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1997 secunde