Primăria Cernavodă organizează o dezbatere publică privind achiziționarea unor locuințe prin credit ipotecar

282

Articole de la același autor

Potrivit unui comunicat de presă, Primăria orașului Cernavodă va organiza o dezbatere publică în care locuitorii să își exprime punctul de vedere cu privire la derularea unui proiect ce oferă posibilitatea achiziționării unor locuințe prin credit ipotecar.
Primarul orașului, Mariana Mircea, a propus recent consilierilor locali aprobarea Programului de coordonare a modalității de construire de locuințe pentru cetățeni cu posibilitatea achiziționării prin credit ipotecar. Această acțiune face parte dintr-un proiect mai amplu inițiat de administrația locală încă de anul trecut, care cuprinde construcția unui cartier de locuințe tip campus, după modelul locuințelor construite pentru angajații SNN.
Ansamblul de locuințe propus urmează să fie construit în zona de nord a orașului, pe o suprafață de aproximativ 7 hectare, la ieșirea spre localitatea Seimeni. Cartierul de locuințe include aproximativ 21 de blocuri cu regim de înălțime parter și etaj, având fiecare câte 10 – 12 apartamente.
Așa cum se precizează în comunicat, Consiliul Local Cernavodă va finanța și
executa lucrările de infrastructură, însă vor fi atrase și alte surse pentru implementarea proiectului.
Cei prezenți la dezbatere vor putea să vadă cum va arăta zona propusă pentru construcția de locuințe, cum arată blocurile, cum sunt compartimentate apartamentele, dar vor afla informații și despre costurile ce le implică achiziționarea unui astfel de apartament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4653 secunde