Primăria Constanța, apel la cei care nu s-au înscris în programul "Respect"

581
Primăria Constanța, apel la cei care  nu s-au înscris în programul

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța informează persoanele care nu s-au înscris în programul "Respect", dar care îndeplinesc condițiile, să ridice formulare de cerere-declarație pentru înscriere de la toate pavilioanele de vară pentru pensionari. După completare, acestea se depun în perioada 1-20 ale lunii, la următoarele centre: club pensionari - Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 66, bl. LE9; club pensionari - Șoseaua Mangaliei nr. 86 A; club pensionari - Strada Aurora nr. 2, bl. PF1; Strada Duiliu Zamfirescu nr. 4; Strada Unirii nr. 104 - sediul Direcției Asistență Persoane Vârstnice și Nevoiașe (lângă Căminul pentru Persoane Vârstnice). Programul este de luni-vineri, între orele 8.00 - 16.00.

De Programul "Respect" pot beneficia constănțenii care se încadrează într-una din următoarele categorii: au pensii, indemnizații sau venituri lunare cumulate care nu depășesc suma de 1.000 de lei. Totodată, se mai înca-drează și cei care nu au niciun venit și împlinesc în anul 2016 cel puțin vârsta de 60 de ani sau au grad de handicap grav sau accentuat. Tichete valorice vor primi și constănțenii care beneficiază de venit minim garantat stabilit în baza Legii nr. 416/2001 sau au calitatea de reprezentant legal al familiei care beneficiază de alocație pentru susținerea familiei în baza Legii nr. 277/2010, inclusiv soțul sau soția reprezentantului legal. Distribuirea tichetelor valorice se va face la domiciliul, reședința sau adresa de corespondență comunicată de beneficiar pe baza prezentării buletinului sau cărții de identitate. Ele vor fi folosite doar pentru cumpărarea de alimente, nu pot fi folosite pentru achiziționarea de țigări sau băuturi alcoolice ori valorificarea acestora prin transformare în bani.

Programul "Respect" constă în acordarea de tichete valorice în opt tranșe, în cursul anului 2016. Pentru fiecare tranșă vor fi acordate câte patru tichete valorice a câte 10 lei fiecare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3048 secunde