Primăria Constanța face apel la administratorii asociațiilor de proprietari

428

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța au transmis un anunț important care îi vizează pe administratorii asociațiilor de locatari sau proprietari. Astfel, ei aduc la cunoștință că marți, 30 decembrie, este ultima zi în care reprezentanții asociațiilor de locatari/proprietari pot solicita borderourile cu beneficiarii ajutoarelor de încălzire, fie de la adresa de email ajutoareincalzire @primaria-constanta.ro, fie de la sediul Primăriei de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27.

"Rugăm administratorii asociațiilor de proprietari să verifice dacă toți solicitanții de ajutor de încălzire figurează în borderou și dacă numărul de camere și numărul de persoane corespunde realității. De asemenea, administratorii sunt obligați să afișeze la loc vizibil aceste borderouri, dând posibilitatea tuturor solicitanților să verifice dacă au fost încadrați în tranșa corectă de venit conform datelor completate în cerere și actelor depuse la dosar. Așteptăm eventualele sesizări legate de erori de operare sau neconcordanțe cu datele din dosar până cel târziu la data de 6 ianuarie 2015. Reclamațiile ulterioare acestei date nu vor mai fi luate în considerare pentru luna decembrie 2014", au transmis cei de la Primăria Constanța.

În altă ordine de idei, cetățenii care nu au reușit să-și depună cererea pentru ajutor de încălzire în cursul lunii decembrie pot face acest lucru începând cu data de 5 ianuarie 2015, pentru a putea beneficia de ajutor începând cu luna ianuarie 2015, termenul limită de depunere fiind până la data de 20 ianuarie 2015 inclusiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4709 secunde