Primăria Constanța premiază pensionarii care au împlinit 80 de ani

133

Articole de la același autor

În cursul zilei de astăzi, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, se va desfășura acțiunea de premiere a persoanelor care au împlinit 80 de ani și a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Tot astăzi, de la ora 12.00, la Sala "Remus Opreanu" a Prefecturii Constanța, se va desfășura prima ședință ordinară din acest an a Consiliului Local Constanța. Pe ordinea de zi se află 50 de proiecte de hotărâre. Aleșii vor discuta despre rectificarea bugetului municipal Constanța pe anul 2014, dar și despre aprobarea bugetului municipal Constanța pe anul 2015. De asemenea, se vor vota mai multe proiecte ce vizează aprobarea bugetelor de venituri și cheltuieli ale mai multor instituții aflate în subordinea Consiliului Local Constanța.

De departe, cel mai important proiect de hotărâre este cel care face referire la modificarea prețului local de facturare a energiei termice furnizată în sistem centralizat începând cu data de 1 ianuarie 2015, în municipiul Constanța. Potrivit unor surse, este vorba despre o actualizare a prețului gigacaloriei operată de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei și care constă într-o majorare cu 8% a prețului agentului termic. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4708 secunde