Primăria Cernavodă a termoficat "Zona Canalului" din oraș

189
1
Primăria Cernavodă a termoficat

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cerna-vodă au anunțat, ieri, că prima etapă a amplului program de extindere a rețelei de termoficare în oraș este în curs de finalizare. Astfel, începând de săptămâna viitoare, peste 30 de familii și agenți economici din "Zona Canalului" vor petrece restul iernii la căldură.

"Recepția lucrărilor va avea loc în următoarele zile, iar locuitorii arondați străzilor Canalului, Dumbrăvii, Portului, dar și agenții economici care își desfășoară activitatea în zona Piața Faleză vor fi racordați la rețeaua de termoficare. Lucrările presupun realizarea rețelei de distribuție agent termic secundar, prin Punctul Ter-mic 18 din zona centrală a orașului. Instalația este realizată cu materiale și echipamente moderne, de cea mai bună calitate, conducte izolate și prevăzute cu dispozitive digitale de localizare a defecțiunilor", a declarat primarul orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă.

El a adăugat că locuitorii din zonă vor beneficia de căldură până la sfârșitul acestei ierni, la un preț foarte redus. Prețul gigacaloriei la Cernavodă este de 97,31 lei, iar familiile cu venituri mici beneficiază de ajutoare din partea Primăriei și a Consiliului Local conform OUG 70/2011. Totodată, edilul a mai spus că, la aceste ajutoare, administrația locală adaugă și o subvenție de 6,2 lei/gigacalorie/lună, valabilă pentru apă caldă și căldură, din bugetul local, conform HCL207/2013, de care beneficiază toate persoanele fizice consumatoare de energie termică din orașul Cernavodă. 

Comentează știrea

Carmencita
13 februarie 2015
Buget

Eu celebra ziarista la Cuget plătit va aduc la cunoștință ,in calitate de ziarist obiectiv, ca la Medgidia proiectul de buget al Primarului ,care este ,a primit ZERO voturi pentru !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3623 secunde