Primăria Constanța va da 100.000 de lei pentru văruirea copacilor

376
1
Primăria Constanța va da 100.000 de lei pentru văruirea copacilor - dsc01353-1332928920.jpg
Administrația locală Constanța organizează în această perioadă licitația pentru găsirea companiei care va gestiona serviciul de întreținere a parcurilor. Societatea câștigătoare va încheia un contract în valoare de 100.002 lei pentru văruitul trunchiurilor a unui număr de 33.423 de arbori și arbuști amplasați pe domeniul public, în aliniamente, parcuri și stațiunea Mamaia. Această acțiune se va desfășura cu o frecvență de două ori pe an, primăvara și toamna. Primăria Constanța va pune la dispoziția prestatorului materialele necesare: 135 tone de var hidratat, 50 de butoaie de 200 de litri pentru pregătirea amestecului de var, 500 de găleți de PVC cu o capacitate de 10 litri precum și 500 de bidinele.
Menționăm că data limită de depunere a ofertelor pentru companiile care doresc să participe la această licitație este 9 aprilie.

Comentează știrea

Vlad T.
28 martie 2012
Ce risipa de bani din bugetul primariei!!

Ce fel de edili sunt astia? Unde au mai vazut ei pe unde s-au plimbat, ca se mai varuiesc trunchiurile copacilor? Cat de urat vor arata! Si de ce sa dea bani in plus? Daca tot s-a decis sa varuiasca, de ce nu foloseste pentru acest lucru efectivul de "ajutati social" apti de munca? Adica noi, cei care muncim si contribuim din greu la bugetul local, sa mai suportam si hotiile astea? Datorita incompetentei si hotiei de la primarie, Constanta este orasul cu cele mai mari taxe locale si cel mai mare pret al gigacaloriei. Primarul "aventurier" plateste la greu pe vagabonti, boschetari si puturosi din darile noastre, in loc sa-i puna la munca. De ce nu le pune cate o bidinea si o caldare in mana si sa le dea norma pe zi de varuit, in schimbul ajutorului primit?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2012
Stire din Cetățenești : Tomis Nord, "ghetoul" de barăci!
Pagina a fost generata in 1.7974 secunde