Primăria Cumpăna pune la dispoziția cetățenilor noi servicii medicale

166
Primăria Cumpăna pune la dispoziția cetățenilor noi servicii medicale - primariacumpanaserviciimedicalea-1458758111.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna au încheiat, ieri, un parteneriat cu o firmă privată prin care locuitorii comunei vor avea la dispoziție o ambulanță sanitară necesară transportului către Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Deplasarea se va putea face doar după recomandarea medicului și apelarea serviciului 112. 


Totodată, începând de ieri, în cadrul Centrului Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală Cumpăna, se află un medic de medicină generală cu competențe pentru medicina de urgență. Cadrul medical va furniza servicii precum administrarea unor tratamente injectabile în venă și intramuscular și EKG. De ase-menea, acesta va soluționa cazurile care nu necesită transportarea cu Serviciul de Ambulanță. Programul medicului este de luni până vineri, între orele 9.00 - 17.00.


Potrivit viceprimarului comunei Cumpăna, Florin Neagu, serviciile medicale prezentate sunt gratuite, dar pentru acce-sarea lor este necesară recomandarea scrisă de la medicul de familie sau medicul specialist.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident cu victime, la Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.3973 secunde