Primăria Mangalia asfaltează străzile din stațiunea Neptun cu fonduri UE

305

Articole de la același autor

În această perioadă, Primăria Mangalia continuă proiectul de modernizare a infrastructurii din stațiunea Neptun-Olimp, cu finanțare europeană.

În prezent, se toarnă covorul asfaltic pe străzile Crinului, Gării, Plopilor, iar în paralel se lucrează la trotuare pe străzile Plopilor și Aleea Steaguri. De asemenea, pe strada Faleza Neptun se lucrează la carosabil și la sistemul de iluminat stradal.

Pe celelalte artere cuprinse în proiect, s-a decopertat carosabilul, urmând să se execute etapele premergătoare procesului de asfaltare.

”În perioada verii, la cererea turiștilor și agenților economici, lucrările au fost sistate, dar s-au reluat după încheierea sezonului estival și sperăm ca până în iunie 2021 străzile din Neptun să fie deja modernizate”, a precizat primarul Mangaliei, Cristian Radu.  El a mai subliniat că, în ultimii ani, stațiunile Mangaliei au intrat într-un proces accelerat de reabilitare, cu bani europeni. 
„În foarte scurt timp, vom finaliza proiectul de modernizare a stațiunii Saturn, iar în primăvara anului viitor recepționăm și lucrările de la Neptun și parțial Olimp. Toate acestea se realizează cu fonduri UE, nerambursabile. Totodată, lucrăm intens să atragem bani europeni pentru modernizarea stațiunilor Venus, Jupiter și Cap Aurora”, a mai spus Cristian Radu. El a mai precizat că Primăria Mangalia are în derulare încă un proiect european, care vizează reabilitarea falezei Mangalia-Saturn. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4563 secunde