Primăria Mangalia modernizează zona centrală a orașului, cu bani europeni

366
Primăria Mangalia modernizează  zona centrală  a orașului,  cu bani europeni - primariamangalia-1547476714.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Mangalia au semnat, recent, contractul cu finanțare europeană, în valoare de aproximativ un milion de euro, destinat reabilitării Pieței Republicii, din localitate. Proiectul face parte dintr-un program transfrontalier româno-bulgar, care prevede reabilitarea tramei stradale din centrul orașului.

Conform documentației tehnice, va fi creată o zonă de promenadă, se va interveni cu lucrări la terasamente, suprafețe carosabile, trotuare, pavaje pietonale, spații verzi, utilități și alte dotări de mobilier urban. În curând, va fi demarată procedura de licitație, urmând ca lucrările în teren să înceapă, cel mai târziu, în vara acestui an, cu o durată de 12 luni.

Un alt proiect important, în parteneriat cu Primăria Balcik, urmează să fie semnat, în perioada imediat următoare. Acesta se referă la reabilitarea a 17 străzi din zona centrală a orașului pentru o mai bună desfășurare a traficului rutier și pietonal. În acest sens, se vor reface trotuarele, spațiile verzi și alte suprafețe adiacente de pe străzile supuse reabilitării.

În prezent, mai este în implementare un alt proiect cu fonduri europene, care prevede modernizarea stațiunii Saturn, lucrările urmând să înceapă în această primăvară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Crăciun callatian"  la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.5353 secunde