Primăria Medgidia a dat startul evenimentului "Săptămâna Națională a Voluntariatului"

74
1
Asociația Voluntarilor din Medgidia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia, Fundația Word Vision și Asociația MedCer, organizează, în perioada 13 - 19 mai, "Săptămâna Națio-nală a Voluntariatului".

Conferința privind deschiderea oficială a acestui eveniment a debutat în sala de ședințe a Primăriei din Medgidia, unde ONG-urile și-au prezentat activitatea. La nivel local, evenimentul a ajuns la cea de-a VII-a ediție și este dedicat voluntarilor activi din România și tuturor celor care susțin activitatea de voluntariat.

La Medgidia, Săptămâna Voluntariatului va fi marcată prin activități zilnice, desfășurate pe parcursul întregii săptămâni. Evenimentul are o importanță la nivel național și local datorită obiectivului său general, acela de promovare a voluntariatului și a implicării active a cetățenilor în programe sociale specifice.

Serviciul de Asistență Socială Comunitară din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia marchează acest eveniment prin lansarea activităților zilnice conform pro-gramului.

În deschiderea conferinței de presă, primarul Marian Iordache a luat cuvântul și a vorbit despre importanța implicării Asocia-

ției Voluntarilor din Medgidia,

cât și a primăriei care încearcă să se concentreze și să ajute în același timp persoanele cu nevoi speciale: "Dacă suntem împreună, se poate", a declarat edilul ora-șului.

La acest eveniment, au participat Serviciul de Asistență Socială Comunitară din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia, Asociația de Voluntariat Medgidia, Fundația Word Vision, Asociația MedCer, Asociația Amare Da-dentza (Cu părinții noștri) și directori ai unităților de învățământ. 

Comentează știrea

Manole
15 mai 2013
Voluntari

Dati voluntariatul pe mana hotomancelor de la HOLT si pe mana spagaresei Cindrea si v-ati ales cu injuraturi in ptr tot mandatul

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3998 secunde