Primăria Medgidia caută voluntari

442

Articole de la același autor

Primăria Medgidia organizează în perioada 9-15 mai ediția a V-a a Săptămânii Naționale a Voluntariatului. Evenimentul va fi marcat prin activități zilnice, desfășurate pe parcursul întregii săptămâni. Acțiunea se va deschide cu Târgul Voluntariatului care se va desfășura în Piațeta Decebal. În cadrul acestui târg, ONG-urile își vor prezenta activitatea în vederea recrutării de noi voluntari și vor explica importanța activităților de voluntariat și rolul acestuia în societate. Marți va avea loc activitatea de promovare a culturii minorităților etnice, iar miercuri, copiii și tinerii sunt invitați la ,,Crosul Porților Deschise"- campanie privind promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în școli și licee.
Ziua de joi este dedicată ecologizării orașului, prin activitatea "Medgidia - orașul verde", desfășurată în Parcul 1 Mai. Tinerii voluntari sunt invitați vineri, de la ora 11.00, în sala Casei de Cultură ,,I. N. Roman", la concursul ,,Voluntari! - Se caută talente", ce își propune să descopere și să promoveze unele talente în rândul tinerilor voluntari din municipiul Medgidia. Participanții care se vor clasa pe primele trei locuri vor fi recompensați cu premii.
Săptămâna Voluntariatului de la Medgidia se va încheia sâmbătă cu acțiunea ,,Iubiți și câinii vagabonzi" – colectă de hrană pentru câinii aflați în adăpostul Asociației "Gaia Medgidia", urmată de marșul voluntarilor, când se vor acorda diplome tuturor voluntarilor participanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4464 secunde