Primăria Medgidia împarte locuințe

1773
Consilierii locali din Medgidia au fost convocați într-o nouă ședință extraordinară programată pentru astăzi, la ora 18.00.
Printre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi se numără aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2010 și aprobarea repartizării unor unități locative aflate în administrarea DGDPP Medgidia.
De asemenea, consilierii se vor pronunța și în cazul modificării HCL nr. 51/2009, privind aprobarea proiectului "Creșterea siguranței și prevenirea criminalității în Municipiul Medgidia prin achiziționarea de echipamente specifice și amenajarea unui centru de supraveghere" și a cheltuielilor eligibile, neeligibile și conexe din cadrul proiectului.
În sfârșit, aleșii trebuie să cadă de acord în privința inițierii demer-surilor legale pentru schimbarea destinației imobilului cuprins în inventarul domeniului public al municipiului Medgidia sub denumirea "Grădinița 2" în "imobil cu destinație administrativ-sediu Poliție Comunitară și Serviciu Public comunitar de evidență a persoanei".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7318 secunde