Primăria Medgidia susține centrul multifuncțional pentru copiii cu dizabilități

116
Primăria Medgidia susține centrul multifuncțional pentru copiii cu dizabilități - transformadizabilitateainabilita-1372338881.jpg

Articole de la același autor

Fundația World Vision în parteneriat cu Primăria Municipiului Medgidia a organizat o conferință de presă pentru finalizarea proiectului "Centru multifuncțional o șansă pentru viitorul copiilor și tinerilor cu dizabilități fizice, psihice și sociale din regiunea Nord –Vest, Sud-Est și Sud-Vest Oltenia", proiect care nu se oprește aici și își continuă activitatea și cu Asociația Med-Cer Medgidia.




În deschiderea conferinței de presă, a luat cuvântul edilul orașului, Marian Iordache. El a menționat că, până la înființarea centrului de recuperare din cadrul Spitalului Municipal Medgidia, copiii care aveau probleme de sănătate, făceau kinetoterapie, la Spitalul din Cernavodă și Spitalul Clinic Județean Constanța.


Așadar pentru a le ușura viața copiilor, s-a susținut înființarea unui centru de recuperare la Medgidia. Contribuția Primăriei Municipiului Medgidia, constă în alocarea sumei de 33.288 lei, pentru susținerea derulării proiectului pe o perioada de șase luni, cu posibilitatea de prelungire. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Zeci de copii internați de Rusalii
Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai grijă de ochii copilului
Pagina a fost generata in 1.3391 secunde