Primăria Municipiului Medgidia și-a premiat campionii

249
Primăria Municipiului Medgidia și-a premiat campionii - primariamunicipiuluimedgidia1-1403021700.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Medgidia are un nou motiv de mândrie, după ce micii handbaliști de la CS Happy Kids au câștigat Campionatul Național, categoria juniori V. După un campionat greu, handbaliștii au reușit să se impună la Turda, unde s-a jucat marea finală. 


În urma acestui rezultat și a performanțelor deosebite dovedite de handbaliști, echipa a fost premiată în cadrul unei festivități de Primăria Municipiului Medgidia. 


Lotul format din Vlad Uzun, Dragoș Stoenciu, Daniel Neagu, Ailin Suliman, Edi Olaru, Feri Goiceanu, Andrei Mureșean, Alexandru Horneț, Aldin Mamut, Robert Cornilă, Mihai Carabaș, Amir Ablachim, George Octavian, Teo Suru, Andrei Sârboiu, Mihai Stoica, Selim Hagi-Kerim, Valentin Dumitrache, David Vasilică, Alexandru Hampu, Mihai Popa, Liviu Nistorescu, în frunte cu antrenorul Ionuț Deli-Iorga, a fost aplaudat și felicitat de către primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu pentru toată munca depusă în cadrul campionatului. Aceștia au primit și un premiu în bani, pentru a le sprijini munca și pe viitor. 


"Ne bucurăm că acești copii minunați au făcut cunoscut numele municipiului Medgidia în toată România și ne-am dorit să îi premiem pentru tot efortul depus în cadrul campionatului și mai ales să le arătăm cât de mult ne mândrim cu copiii campioni ai Medgidiei", a declarat primarul Marian Iordache. 


Echipa a primit o diplomă de merit și un premiu în bani, în valoare de 3.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.613 secunde