Turneul final al Campionatului Național de rugby juniori U18

CS Cleopatra se pregătește să "invadeze" Câmpia Turzii

120
CS Cleopatra se pregătește  să

Articole de la același autor

Astăzi, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", se dispută partidele din cadrul celei de-a doua etape a turneului final al Campionatului Național de rugby juniori U18, iar reprezentanta județului nostru în competiție, CS Cleopatra Mamaia, înfruntă, de la ora 10.00, în Grupa Roșie, pe Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii.

"Am început cu o victorie la zece puncte diferență (n.r. - 17-7 cu ACS Flamingo), trebuie să creștem în joc, să-i învingem pe ardeleni și să ne pregătim de finală, unde, foarte probabil, adversară ne va fi Steaua. Va fi un meci de care pe care", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.

În celălalt joc al zilei, de la ora 11.15, în Grupa Albastră, CSA CSS Steaua primește replica echipei CSS Gura Humorului.

Finalele sunt programate duminică, 22 iunie. De la ora 9.00, se va juca meciul pentru locurile V-VI, la ora 10.15, va începe finala mică, iar la ora 11.30, se va auzi primul fluier al marii finale.

v v v

Organizatorii turneului din "Badea Cârțan" sunt Federația Română de Rugby și CS Cleopatra Mamaia. Parteneri - Asociația Județeană de Rugby Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Consiliul Județean Constanța. Parteneri Media - Cuget Liber și Radio Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4872 secunde