Turneul final al CN de rugby juniori U16

RCJ Farul încearcă să evite "Lingura de lemn"

203
RCJ Farul încearcă să evite

Articole de la același autor

Vineri, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", s-au disputat partidele celei de-a treia etape a Campionatului Național de rugby juniori U16.

Reprezentanta Constanței în competiție, RCJ Farul, nu a reușit, nici de data aceasta, să obțină un rezultat favorabil. După cele două eșe-curi anterioare (7-35 cu CTMRTF București și 5-34 cu CSS Tecuci), trupa de la malul mării a fost învinsă, într-o partidă contând pentru Grupa Albastră, și de Steaua București, favorită la câștigarea titlului, scor 0-66 (0-33). Astfel, micii "marinari" vor avea acum misiunea de a încerca să evite ocuparea ultimului loc, "recompensat" cu "Lingura de lemn"!

În celelalte partide ale rundei, s-au înregistrat următoarele rezultate: Grupa Roșie: Dinamo București - CSM Olimpia București 10-3, CSM Baia Mare - CSS Bârlad 3-28; Grupa Albastră: CSS Tecuci - CTMRTF București 7-10.

v v v

Așadar, după disputarea celor 12 meciuri din faza grupelor, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 17.00, are loc meciul pentru locurile 7-8, urmând ca, de la ora 18.00, să se înfrunte echipele ce vor lupta pentru locurile 5-6. A doua zi, duminică, 8 iunie, de la ora 10.00, este programată finala mică, pentru locurile 3-4, urmând ca, de la ora 11.15, să se joace finala mare, în care se va desemna echipa campioană la categoria de vârstă U16.

v v v

Organizatorii turneului din "Badea Cârțan" sunt Federația Română de Rugby și CS Cleopatra Mamaia. Parteneri - Asociația Județeană de Rugby Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Consiliul Județean Constanța. Parteneri Media - Cuget Liber și Radio Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5712 secunde