SuperLiga la rugby, etapa a opta

Olimpia amenință poziția Farului de pe podium

281
2
Olimpia amenință poziția Farului de pe podium - olimpia-1400257861.jpg

Articole de la același autor

Cea mai echilibrată partidă a celei de-a opta etape a SuperLigii la rugby le aduce față în față, sâmbătă, la București, pe CSM Olimpia și RCJ Farul Constanța. Gazdele ocupă locul patru în clasament, cu 16 puncte, "marinarii" sunt pe trei, cu un punct mai mult, astfel încât se anunță o bătălie aprigă pentru podium.

Intrată în "era Florian Constantin", fostul mare internațional român fiind instalat, săptămâna aceasta, în funcția de președinte, RCJ Farul merge în Capitală doar cu gândul la victorie, trupa antrenată de britanicul Neil Kelly dorind să reediteze succesul de acum două săptămâni, când a câștigat în fieful Stelei.

Partida CSM Olimpia București - RCJ Farul Constanța se joacă sâmbătă, pe stadionul Olimpia, de la ora 10.00, în direct la TVR 2.

Celelalte partide ale rundei sunt programate tot sâmbătă, după următorul program: Dinamo București - CSM Știința Baia Mare (ora 11.30, în direct la RugbyTV) și Universitatea Cluj - Steaua București (ora 15.00, în direct la RugbyTV). 

Comentează știrea

Aragorn
17 mai 2014
Victorie...grea

CSM Buc. - FARUL 28-34 (Farul a condus cu 31-0 in min.25). Felicitari si asteptam o noua victorie etapa viitoare, cu "U" Cluj la Constanta

Costy Gh.
17 mai 2014
Cristinel piaza rea

Va felicit domnu Florian ca l-ati dat afara pe incompetentul de Dragomir Cristinel si iata ca victoria baietilor nu a intarziat sa apara. Daca ii dadeati acestui nepriceput cu praf de mers acum patru ani, farul ar fi castigat pana acum vreo doua titluri! Asa ca poate acum sa reusim. Felicitari rugbystilor constanteni!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5048 secunde