SuperLiga la rugby: RCJ Farul, a treia victorie consecutivă fără punct bonus / Galerie Foto

471
1

Articole de la același autor

Deși raportul de forțe părea că va înclina decisiv balanța în favoarea Farului, pe stadionul "Mihai Naca", "marinarii" s-au izbit, sâmbătă, de o echipă Dinamo care și-a vândut scump pielea, în etapa a treia a SuperLigii la rugby. 


Dorind să-și pună adversarii sub presiune încă de la începutul partidei, constănțenii au ales în min. 3 concretizarea în puncte a unei lovituri de pedeapsa, ceea ce a și reușit Vlaicu, deschizând astfel scorul. Cinci minute mai târziu, simțind că apărarea dinamoviștilor va ceda greu, "marinarii" au ales să încerce marcarea altor trei puncte, însă lovitura de pedeapsă nu a putut fi concretizată de Vlaicu, acesta trimițând balonul în bară. 


A urmat o perioadă cu multe greșelile tehnice ale constăn-țenilor, iar în min. 27, Vlaicu a primit cartonaș galben pentru proteste, lovitura de pedeapsă care a urmat fiind însă ratată de Nițu. În finalul primei reprize, dinamoviștii au rămas în 14, "marinarii" s-au desprins la 9-0, Jantjies și Vlaicu marcând din două penalități, apoi a venit și primul eseu al partidei. O acțiune care i-a fixat pe bucureșteni în 22-ul propriu s-a încheiat cu balonul scos pe aripă pentru ca Neagu să finalizeze cu eseu, la colț, Vlaicu a ratat transformarea, la pauză Farul conducând cu 14-0. 


Repriza secundă a început cu Farul marcând cea de-a doua încercare, după o grămadă spontană la cinci metri de terenul de țintă al dinamoviștilor, Vueti Baivi a luat balonul intrând în forță pentru a finaliza, transformarea lui Vlaicu mărind ecartul gazdelor la 21-0. Aveau să fie însă ultimele puncte în contul gazdelor, pentru că Dinamo a preluat controlul. Adăscăliței a culcat balonul în terenul de țintă, 21-5, iar cu zece minute înainte de finalul, dinamo-viștii au mai lovit o dată: un balon pe care Vlaicu nu a reușit să-l recupe-reze a fost interceptat de Cristea, acesta îndeplinind o simplă formalitate, eseul la centru fiind transformat cu ușurință de Nițu, 21-12, scor păstrat până la final. 
Așadar, a treia victorie consecutivă fără punct bonus pentru Farul, care, în următoarea etapă, se va deplasa la Timișoara, pentru partida împotriva cam-pioanei en-titre, RCM. 


Comentează știrea

joga bonito
14 aprilie 2014
nici cu Dinamo n-a iesit...

Dragomireeee, jitie incompetenta, cum reusesti tu sa invarti banii nostri cu atata folos in transferuri de nu esti in stare sa iei toate punctele nici macar in meciul cu Dinamo? Te-a sfatuit cineva sau asta-i rodul gandirii tale, ca atunci e ingusta rau,fratie? Mai bine ia-ti stafful si mergeti la ghiol cu cate o piatra legata de gatsau la un poligon de tragere poate ne scapati, asa din greseala de voi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5471 secunde