SuperLiga la rugby, etapa a doua

RCJ Farul merge la Cluj decisă să câștige

230
1
RCJ Farul merge la Cluj decisă să câștige - rcj-1396542632.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Cluj și RCJ Farul Constanța au avut parte de debuturi diferite în actuala ediție a SuperLigii. Dacă "marinarii" au fost gazde în runda inaugurală, pentru studenții ardeleni, întâlnirea din week-end va reprezenta întâlnirea cu propriii suporteri. 
Pornită cu ambiții mari, Universitatea Cluj a trebuit încă din prima etapă să înfrunte un adversar redutabil, Steaua, deplasarea la București demonstrându-le "studenților" că pentru o calificare în play-off mai au mult de muncit. Clujenii au pierdut, 7-34, însă au suficientă forță pentru a pune probleme oricărui adversar. 
De partea cealaltă, Farul a trecut cu emoții (29-22) de CSM Olimpia București. Deși are în lot jucători de certă valoare, echipa de pe litoral nu strălucește la capitolul relații de joc. Acestea sunt încă în faza de finisare, o notă în plus primind pachetul de înaintare, care a dominat total grămezile ordonate. 
Cu siguranță, "marinarii" nu-și pot propune altceva de la partida de la Cluj decât victoria, Farul nepermițându-și să facă pași greșiți. 
Meciul Universitatea Cluj - RCJ Farul se va disputa, mâine, pe Cluj Arena, de la ora 17.00, în direct pe rugbytv.ro. 


Comentează știrea

ion corneliu
6 aprilie 2014
tir sportiv

le-a trecut glontu' pe la ureche... inca nu si-au intrat in ritm baietii, sper ca o sa o faca inainte de incheierea campionatului. pacat, suntem dezamagiti de ceea ce se intampla la echipa. constantinescu ce are de spus?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5459 secunde