SuperLiga la rugby, etapa I

RCJ Farul, victorie cu mari emoții contra Olimpiei / Galerie foto

400

Articole de la același autor

RCJ Farul Constanța și CSM Olimpia București au oferit o partidă spectaculoasă pe stadionul "Mihai Naca", sâm-bătă, în deschiderea ediției 2014 a SuperLigii la rugby. 


Vlaicu a adus primele puncte pe tabelă pentru "marinari", transformând o lovitură de penalitate (3-0), apoi Olimpia a trecut în avantaj, cu eseul (tran-sformat) al lui Paila Nathan, 3-7, plus o penalitate, 3-10. Rămași în 14 oameni, după eliminarea lui Sola, bucureștenii s-au văzut egalați, 10-10, după eseul lui Gheară, transformat tot de Vlaicu. În repriza secundă, oaspeții au trecut în avantaj (eseu Tooala, netransformat), 10-15, însă Farul a replicat prin eseul lui Vueti, transformat precis de Vlaicu, 17-15. 
Finalul de partidă a fost extrem de atractiv. "Marinarii" s-au desprins după un eseu venit grație forței, autor Ravulo Malakai, Vlaicu a ratat transformarea, 22-15, iar CSM Olimpia a re-plicat imediat și chiar în dublă inferioritate a reușit egalarea, o acțiune a bucureștenilor fiind stopată de Apostol aflat în ofsaid, ceea ce a dus la un eseu de penalizare transformat fără probleme de Filip, 22-22. 


Farul avea însă să câștige: Jantjies a luat o acțiune pe cont propriu, după care a trimis un balon de urmărire recuperat de Malakai, jucătorul fijian marcând un eseu la centru, transformat, evident, de Vlaicu, 29-22. În ciuda celor patru eseuri marcate, RCJ Farul a acumulat doar patru puncte în clasament, CSM Olimpia plecânde de pe litoral cu punctul bonus defensiv. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9859 secunde