Turneul final al CN de rugby juniori U16

RCJ Farul Constanța, spulberată de CSS Tecuci

974
3
RCJ Farul Constanța, spulberată de CSS Tecuci - rcj-1401905646.jpg

Articole de la același autor

Ieri, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", s-au disputat partidele din cadrul celei de-a doua runde a turneului final al Campio-natului Național de rugby juniori sub 16 ani. 


Reprezentanta Constanței în com-petiție, RCJ Farul, nu are deloc succes, înregistrând cel de-al doilea eșec: 5-34 (5-10) cu CSS Tecuci, într-o partidă contând pentru Grupa Albastră. Cum viitoare adversară va fi Steaua București, șansele micilor "marinari" de a evita duelul pentru ultimul loc sunt foarte mici. 


În celelalte meciuri ale zilei, s-au înregistrat următoarele rezultate: Grupa Roșie: CSM Olimpia București - CSM Baia Mare 26-5 (19-0), CSS Bârlad - Dinamo București 5-7 (0-0); Grupa Albastră: CTMRTF București - Steaua București 0-54 (0-26). 


Jocurile rundei a treia vor avea loc vineri, 6 iunie, după următorul program: Grupa Roșie: ora 10.00: Dinamo București - CSM Olimpia București, ora 11.00: CSM Baia Mare - CSS Bârlad; Grupa Albastră: ora 17.00: Steaua București - RCJ Farul, ora 18.00: CSS Tecuci - CTMRTF București. 


După disputarea celor 12 meciuri din faza grupelor, sâmbătă, 7 iunie, de la ora 17.00, se va juca meciul pentru locurile 7-8, urmând ca, de la ora 18.00, să se înfrunte echi-pele ce vor lupta pentru locurile 5-6. Duminică, 8 iunie, de la ora 10.00, este programată finala mică, pentru locurile 3-4, urmând ca, de la ora 11.15, să se joace finala mare, în care se va desemna echipa campioană la categoria de vârstă U16. 


Comentează știrea

Cititor
5 iunie 2014
Farul

Spulberata? Terenul de la celopatra aduce mereu ghinion celor de la Farul, nu mai vorbiti prostii, Farul le-a dat clasa cu placajele si cu jocul frumos!!!

Dragos
6 iunie 2014
Cleopatra

Asa este...Terenul de la Cleopatra este un teren care ne-a adus ghinion si astazi in partida cu Steaua. Dar totusi trebuie sa fim realisti, nu este vina terenului.Echipa noastra are doar 5-6 meciuri jucate si suntem impreuna de nici macar un an.Celelalte echipe sunt impreuna de mai mult timp si au jucat mai multe meciuri, asta insemnand mai multa experienta in joc.Noi am incercat sa dam totul dar din pacate fara succes.Anul viitor speram sa facem mult mai mult si sa castigam o medalie. Si nu, nu este vina antrenorului Virgil Nastase chiar daca multi sustin asta.

george
9 iunie 2014
vina pe teren

de ce dai vina pe teren ?ca nu stiu copii sa joace si nu au pregatire fizica? bvo tecuci ,multa bft

Răspuns la: Farul
Adăugat de : Cititor, 5 iunie 2014
Spulberata? Terenul de la celopatra aduce mereu ghinion celor de la Farul, nu mai vorbiti prostii, Farul le-a dat clasa cu placajele si cu jocul...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4511 secunde