SuperLiga la rugby, etapa a noua

RCJ Farul a făcut spectacol în duelul cu U Cluj

178
1
RCJ Farul a făcut spectacol în duelul cu U Cluj - rcjfarul-1401021913.jpg

Articole de la același autor

RCJ Farul Constanța și-a respectat statutul de favorită în partida cu Universitatea Cluj, "marinarii" obținând, sâmbătă, pe stadionul "Mihai Naca", o victorie la scor în fața unei echipe care a contribuit din plin la spectacolul rugbistic.

RCJ Farul a avut nevoie de numai 12 minute pentru a-și asigura bonusul ofensiv, iureșul declanșat de alb-albaștri încă din debutul jocului ducând la marcarea a patru eseuri - autori, Jantjies, Neagu, Vlaicu și Faamita - toate transformate de Vlaicu, pentru ca tabela de marcaj să indice 28-0.

Au urmat 20 de minute în care jocul s-a echilibrat, dar cei care aveau să pună puncte pe tabelă au fost tot "marinarii", Vlaicu ducând scorul la 31-0 după o lovitură de pedeapsă. Prima repriză s-a încheiat cu o nouă reușită în terenul de țintă clujean, Faamita izbutind dubla personală, în timp ce Vlaicu și-a mai trecut în cont o transformare și o penalitate: rezultat la pauză, 41-0 pentru RCJ Farul!

Repriza secundă a început cu ardelenii deciși să înscrie eseul de onoare, Murgoci culcând balonul în terenul de țintă advers, 41-5 în min. 55. Farul a replicat imediat, prin eseurile lui Neagu și Semple, transformate de Vlaicu, 55-5.

Ultimele zece minute au adus o serie de patru eseuri, finalizările alternând când într-un teren de țintă, când în celălalt. Boar și Petucher au marcat pentru Cluj, Semple și Nere pentru RCJ Farul, iar dacă Mazăre a reușit o transformare, Sabbagh s-a eviden-țiat de două ori din fața butului. Rezultat final, 69-17 în favoarea "marinarilor".

v v v

Iată și celelalte rezultate ale rundei a noua a SuperLigii: Steaua București - Dinamo București 10-11, CSM Știința Baia Mare - RCM Timișoara 20-20.

Etapa viitoare (sâmbătă, 31 mai), RCJ Farul va juca, în deplasare, cu Dinamo București. Meciul va fi transmis în direct de TVR 2, de la ora 10.00. 

Comentează știrea

babulea
26 mai 2014
plagiatore

bai mihalache, nu -ti mai da tzutzu licoare de-aia magica si de-aia ti-ai pierdut inspiratia? tu, care faceai anchete dure despre rcj farul, cu titluri bomba ai ajuns acum sa pui acelasi titlu la materialul asta ca si cei de la telegraf? acum intelegem: sunteti doi pe un creier, asta-i explicatia. dar, chiar, tie iti dau bani patronii pentru mizeriile pe care le copiezi?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3666 secunde