Constănțenii, 73 de medalii la Naționalele de Kung-Fu

81

Articole de la același autor

Sâmbătă, la sala de jocuri spor-tive a Complexului "Tomis" din Constanța, s-a desfășurat ediția 2014 a Campionatului Național de Kung-Fu la probele Non-Contact Sanda și Total-Contact la individual, feminin și masculin. La campionat, au participat 75 de sportivi din nouă cluburi sportive, membre ale Federației Române de Arte Marțiale de Contact.

La campionat, a fost prezent și Dorel Bulearcă, maestru 5 Dan Karate Kyuokushinkai, președintele în exercițiu al FRAMC. Acesta va candida la un nou mandat de președinte, la Adunarea Generală a federației, care se va desfășura sâmbătă, 31 mai. Bulearcă a promis că va sprijini dezvoltarea Kung-Fu și va veni și la alte campionate.

Din județul nostru, la Naționale, au participat sportivi de la cluburile CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait), CS Marea Neagră Constanța (președinte, Florin Iordănoaia), CS Taichidoryu Constanța (președinte, Marcel Ilașcu), CSA Axiopolis Sport Cernavodă (președinte, Marilena Nicola), CS Shaolin Callatis Mangalia (președinte, Costel Safta), CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască) și CS Panda Poarta Albă (președinte, Mihai Cîju), aceștia cucerind nu mai puțin de 73 de medalii.

"Sportivii participanți la campionat s-au luptat cu multă ardoare, dorind să obțină titlurile de campioni și implicit selecția la lotul național. Au fost meciuri spectaculoase la seniori, dar nici copiii nu s-au lăsat mai prejos, oferind meciuri foarte bune. Față de campionatul de luna trecută, mulți sportivi au crescut valoric, ceea ce ne dă speranțe că la concursurile internaționale la care vom participa vom obține rezultate bune.

Din păcate numărul de participanți a fost mai mic față de anii anteriori, cluburile neputând să vină cu mai mulți sportivi din lipsa fondurilor. Faptul că s-a desfășurat într-o sală mică nu ne-a permis să aducem mulți spectatori, puținele locuri din sală fiind ocupate de sportivi și părinți.

Organizarea campionatului a fost posibilă datorită sprijinului primit de la conducerea DJST Constanța și a personalului de la Complexul Tomis", a declarat, pentru "Cuget Liber", Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4272 secunde