Mihai Daraban este noul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României

661
Mihai Daraban este noul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României - mihaidaraban3-1402075340.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 6 iunie 2014, au fost alegeri anticipate la Camera de Comerț și Industrie a României, pentru funcția de președinte. Scru-tinul a fost organizat în urma suspendării din funcție a lui Mihai Vlasov, arestat de DNA sub acuzația de trafic de influență. 


Cu 34 voturi "pentru" și 5 voturi "împotrivă", constăn-țeanul Mihai Daraban, singurul candidat înscris în competiție, a fost ales președinte al Camerei de Comerț și Industrie a Româ-niei, pentru un mandat care se va încheia în decembrie 2017. 


Trebuie reamintit faptul că, începând din data de 21 martie 2014, Mihai Daraban, care era unul dintre cei patru vicepreședinți ai instituției, a îndeplinit funcția de președinte interimar. Alături de Daraban, din biroul de conducere al Camerei, fac parte vicepreședinții Vasile Bar, Sorin Petre Dimitriu, Ion Mocanu și Nicolae Tudorescu (ales pe locul rămas liber). 


"Prioritățile mele sunt conectarea rapidă a Camerei de Comerț și Industrie a României la cerințele mediului de afaceri, realizarea unei bune relații cu Guvernul și Parlamentul României, cu factorii politici, pentru a obține deciziile de care are nevoie economia. De asemenea, trebuie să facem reorganizare internă a instituției" - a declarat Mihai Daraban, pentru cotidianul "Cuget Liber".


Misiunea constănțeanului nu este deloc ușoară. El va trebui să facă din Camera de Comerț și Industrie a României o instituție eficientă și să-i redea bunul renume, grav afectat de "scandalul Vlasov". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9224 secunde