Curs important organizat de CCINA Constanța

223
Curs important organizat de CCINA Constanța - cursimportantccinaconstanta-1401730785.jpg

Articole de la același autor

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța organizează, prin Fundația Școala Română de Afaceri a CCI - Filiala Constanța, în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcții București - Facultatea de Instalații (UTCB), cursul de specializare "Auditul energetic al clădirilor noi și existente și sistemelor aferente de alimentare cu energie termică".


Acesta este programat să înceapă la sfârșitul lunii iunie, pe 30, și se va încheia pe 30 august. Absolvenții cursului primesc la sfârșit o diplomă eliberată de Universitatea Tehnică de Construcții București, care le permite să-și depună la MDRAP dosarul în vederea susținerii examenului de auditor energetic în construcții și instalații.


Cursurile se desfășoară în trei etape: etapa I - teorie (90 ore), în medie 6 ore/zi; etapa II - proiect (o lună), cu întâlniri periodice cu îndrumătorul; etapa III - examenul de absolvire, ce se va susține individual la sediul universității.


Un specialist, pentru a urma programul de formare-perfecționare de audit energetic în construcții și instalații trebuie să fie absolvent al unei instituții de învățământ superior (cu diploma de licență sau echi-valentă) cu următoarele profiluri/specializări: construcții civile, industriale și agricole, instalații pentru construcții, arhitectură, alte profiluri cu conotație energetică dovedită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5797 secunde