Primăria Murfatlar își eficientizează serviciile publice cu fonduri europene

2935

Articole de la același autor

Reprezentanții administrației locale din Murfatlar au lansat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, proiectul "Eficientizarea serviciilor publice prin implementarea sistemului integrat de management-ISO, de mediu și sănătate și securitate a muncii în cadrul Primăriei orașului Murfatlar, județul Constanța".
Potrivit unui comunicat de presă, proiectul este finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013. Valoarea totală eligibilă a proiectului (fără TVA) este de 259.070,24 lei. Din această sumă, 220.209,70 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European, iar 5.181,41 lei - cofinanțarea eligibilă a beneficiarului.
În același comunicat se mai precizează că obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea calității și creșterea eficienței serviciilor publice oferite cetățenilor, instituțiilor și organismelor publice și mediului de afaceri, pentru dezvoltarea socio-economică a comunității locale, în spiritul reformei în administrația publică.
Grupul țintă al proiectului vizează direct instituția Primăriei orașului Murfatlar și salariații săi, atât funcționari publici, cât și angajați contractuali.
Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4596 secunde