Primăria Năvodari a finalizat prima campanie de sterilizare a animalelor cu stăpân

319
Primăria Năvodari a finalizat prima campanie de sterilizare a animalelor cu stăpân - navodariprimariesterilizare-1618753424.jpg

Articole de la același autor

Primăria oraşului Năvodari a venit în sprijinul cetăţenilor în ceea ce priveşte sterilizarea animalelor cu stăpân.

Astfel reprezentanţii Primăriei Năvodari au demarat o campanie prin care oricine deţine un animal de companie şi vrea să îl sterilizeze, o poate face în mod gratuit.

Conform Primăriei Năvodari, campania a reprezentat un real succes.

„Aproape 300 de animale de companie din orașul Năvodari au fost sterilizate gratuit în perioada 12-16 aprilie. În cele cinci zile de campanie au fost sterilizate gratuit 146 câini și 152 pisici.

Prima campanie de sterilizări gratuite a animalelor cu stăpân organizată de Primăria orașului Năvodari a avut un impact important în rândul năvodărenilor. Ne bucură faptul că locuitorii orașului nostru au înțeles că pentru a scăpa de câinii maidanezi primul pas este să-și sterilizeze animalele de companie. Campania a fost desfășurată în colaborare cu Asociația „Lăbuțe cu Noroc” și cu voluntari din orașul nostru!

Având în vedere numărul mare de solicitări venite din partea năvodărenilor (aproximativ 500 de animale au fost înscrise până în prezent) vă asigurăm că vom organiza o nouă campanie de sterilizări gratuite în această vară. Atfel că, toți cei interesați pot suna în continuare la numărul de telefon: 0734.593.283 pentru a-și înscrie animalele de companie în următoarea campanie de sterilizare gratuită”, au transmis reprezentanţii Primăriei Năvodari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6239 secunde