Primăria Năvodari vine în ajutorul cetățenilor printr-o campanie de colectare a deșeurilor

335
Primăria Năvodari vine în ajutorul cetățenilor printr-o campanie de colectare a deșeurilor - navodaricampanie-1616094484.jpg

Articole de la același autor

Administrația locală a orașului Năvodari, în parteneriat cu SC Eco Fire Sistems, va derula în luna aprilie a acestui an o campanie de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice.

În fiecare zi de sâmbătă a lunii aprilie, între orele 09.00-14.00, echipe mobile se vor prezenta la domiciliul năvodărenilor (persoane fizice), în baza unei programări prealabile, care se poate face la numerele de telefon 0722.891.503 și 0241.760.575.

Campania urmărește conștientizarea și responsabilizarea cetățenilor în ceea ce privește apartenența la un mediu sănătos, prin participarea acestora la un program de colectare și reciclare a deșeurilor provenind din echipamente electrice și electronice.

Compania parteneră își asumă colectarea și transportul, cu titlu gratuit, a deșeurilor colectate de la consumatorii casnici de pe raza orașului Năvodari.

Campania se va relua în luna noiembrie a acestui an, în aceleași condiții, pentru a veni în ajutorul năvodărenilor care doresc să scape de deșeuri electrice într-un mod responsabil.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4618 secunde