Primăria Năvodari, prezentă în Bulgaria pentru implementarea unui proiect european

221
2
Primăria Năvodari, prezentă în Bulgaria pentru implementarea unui proiect european - navodari-1384870926.jpg

Articole de la același autor

Primăria Orașului Năvodari, împreună cu partenerii săi, Institutul European pentru Turism Cultural EUREKA din Bulgaria, a organizat zilele trecute, în Balchik, Seminarul "Diversificarea pachetelor și serviciilor turistice de petrecere a timpului liber" din cadrul proiectului "Centru transfrontalier de afaceri în turism și activități conexe - Piața de pește și produse din pește (FISH TOURISM CBC)", finanțat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România - Bulgaria 2007- 2013. 


Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile, cu participarea reprezentaților sectorului turistic din cele două țări partenere, temele abordate fiind următoarele: Instrumente și strategii de diversificare a serviciilor și pachetelor turistice conexe pentru petrecerea timpului liber; Bune practici europene privind serviciile turistice conexe de petrecere a timpului liber; Studii de caz; Oportunități de diversificare a pachetelor turistice și serviciilor turistice în zona Năvodari - Balchik.


Acest eveniment își propune să contribuie la unul dintre obiectivele proiectului, și anume depășirea lipsei de experiență în serviciile turistice și introducerea instrumentelor inovative pentru diversificarea serviciilor conexe turismului.



Piață de pește de 1,4 milioane de euro


În cadrul proiectului va fi construită o Piață de pește, prevăzută cu mai multe facilități, precum: 10 puncte interioare și 16 exterioare de vânzare, sală de conferințe și evenimente, facilități pentru vânzarea și prepararea produselor din pește, pavilion expozițional și spații de birouri. De asemenea, cu ocazia implementării proiectului se vor organiza două festivaluri de pește și concursuri gastro-nomice, unul în Năvodari, celălalt în Dobrich, Bulgaria, și va fi realizat un Ghid gastronomic "Peștele în bucătăria tradițională a românului și a bulgarului. Bugetul total al proiectului este de 1,46 milioane de euro, din care 85% sunt finanțați de către Uniunea Europeană, 13% din bugetele naționale și 2% din sursele proprii ale partenerilor. Ca un element în plus de atracție, întreaga construcție, ce se întinde pe o suprafață de peste 2.000 mp, va avea forma unui pește uriaș.


Comentează știrea

vente de chaussures en ligne
1 decembrie 2013
vente de chaussures en ligne

Un porte-parole de la Force de sécurité des frontieres de l'Inde a dit est évident qu'en raison de la fete prochaine de l'Aid el Adha, la demande de bétail est susceptible d'augmenter collecteur au Bangladesh. Garder cette perspective, le BSF a lancé une campagne contre les trafiquants de bétail. vente de chaussures en ligne http://www.ville-bollene.fr/louboutin_chaussures.php?p=vente de chaussures en ligne

asics gel padel
2 decembrie 2013
asics gel padel

Lagernd Reine Buchbestellungen liefern wir nach Deutschland, Oesterreich, Liechtenstein, Luxemburg und in di Seit der Gr der Kultmarke ASICS im Jahre 1949 durch Kahachiro dieses Label durch ein e Kombination von Extravaganz, Style und innovativen Modetrends. Die Tiger-Stripes jedes einzelnen A SICS Sneakers erzeugen einen hohen Wiedererkennungsgrad und stehen als Markenzeichen dieser ultimati ven Lifestylemarke. einem gesunden K wohnt ein gesunder Geist! Dieser Leitsatz von Anima Sana in Corpore Sano, steckt in jedem Modell dieser japanischen Kultmarke. asics gel padel http://www.strongerbritney.com.ar/asics.php?p=asics gel padel

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5051 secunde