Primăria Ovidiu a început distribuția ajutoarelor de la UE

196
Primăria Ovidiu a început distribuția ajutoarelor de la UE - ovidiuajutoareue-1467300687.jpg
Reprezentanții administrației publice din orașul Ovidiu au început distribuția ajutoarelor alimentare din cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) de la Uniunea Europeană.

Categoriile de persoane care beneficiază de acest program sunt următoarele: familiile și persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat și cele beneficiare de alocație de susținere a familiei, precum și șomerii care beneficiază de indemnizație de până la 450 lei, inclusiv.

Totodată, mai primesc pachete cu ajutoare alimentare de la UE pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau pensii alimentare sunt de până la 450 lei/luna inclusiv și persoanele cu handicap grav și accentuat (gradul I și II), precum și persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare realizate sunt de până la 450 lei/lună/persoană, care au fost înscrise pe liste în perioada anterioară.

Drept urmare, cetățenii din orașul Ovidiu care se încadrează în una dintre categoriile mai sus menționate sunt rugați să se prezinte cu documentele justificative în original la sediul Jandar-meriei, pe strada Primăriei, lângă Școala Gimnazială Nr. 2, în spatele Geamiei, pentru a ridica produsele alimentare. Relații suplimentare la telefon 0241.253.340. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2865 secunde