Primăria Techirghiol a început distribuția pachetelor pentru Crăciun

98

Articole de la același autor

Administrația publică din Techirghiol vine în sprijinul nevoiașilor din localitate. Astfel, în perioada 15 - 24 decembrie, de luni până vineri, între orele 9.00 - 16.00, se vor distribui pachetele de Crăciun la sala de sport Techirghiol, conform listelor afișate la intrarea în primărie și la sala de sport, intrarea din strada 9 Mai.

Pentru ridicarea pachetelor, persoanele înscrise pe liste se vor prezenta cu actul de identitate în original. Cei care nu se prezintă pentru ridicarea pachetului în această perioadă, vor ridica aceste pachete în termenul dintre 29 și 30 decembrie, orele 9.00 - 14.00.

Pachetele rămase neridicate se vor distribui altor persoane sau familii nevoiașe identificate pe parcurs. Viceprimarul cu atribuții de primar, Iulian Soceanu, a declarat că au fost pregătite 800 de pachete cu dulciuri pentru copii, în valoare de aproximativ 30 de lei fiecare, și 300 de pachete pentru per-soanele defavorizate. Aceste pachete sociale sunt fiecare în valoare de aproximativ 40 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.52 secunde