"Primarii care au trădat în campania electorală nu au ce căuta în partid"

289
Primarii PDL care în campania electorală pentru alegerile parlamentare au susținut candidați ai altor formațiuni politice trebuie să fie excluși din partid, a afirmat liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga. 


"În fiecare organizație, am cerut și nu aș dori să mai văd în rândurile noastre pe aceia care ne-au trădat în campania electorală. Aici nu mai mergem pe prietenii, prieten ne este Partidul Democrat Liberal. Deci primarii care au fost pe bannere cu contracandidați de-ai noștri nu au ce căuta în partid. Asta este la decizia organizațiilor locale, dar noi vom veghea ca principiul să fie respectat", a declarat președintele PDL.

El a subliniat totodată importanța respectării statutului PDL în cazul tuturor măsurilor care se vor lua pentru reconstrucția partidului.

"Sunt președintele partidului și am fost atâția ani secretar general, eu respect statutul. Sunt pentru respectarea strictă a statutului, pentru a se reveni la respectarea strictă a statutului, fără niciun fel de înțelegere pentru cei care îl încalcă", a precizat Blaga. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9119 secunde