Primarii constănțeni se întâlnesc cu oficiali chinezi

154
1
Primarii constănțeni se întâlnesc  cu oficiali chinezi - cumpana3-1436800552.jpg

Articole de la același autor

O delegație a Asociației Poporului Chinez de Prietenie cu Străinătatea (CPAFFC) și a Asociației Internaționale Chineze de Prietenie între Orașe (CIFCA), însoțită de Cătălin-Mihai Constantin, specialist formare în cadrul Asociației Comunelor din România, se va afla astăzi în comuna Cumpăna, cu începere de la ora 11.

Delegația va fi întâmpinată de Mariana Gâju, președintele filialei județene Constanța a ACoR, și de membrii Consiliului Director - primari ai comunelor Mihail Kogălniceanu, Topalu, Poarta Albă, Agigea, Lumina, Cobadin și Peștera. La întrevedere va participa și Traian Cristea, primarul comunei Costinești.

Posibilitățile de cooperare cu Asociația Comunelor din România și cu Filiala Județeană Constanța a ACoR, schimburi de experiență între funcționarii publici din Republica Populară Chineză și din România, probleme legate de protecția mediului, investiții la nivel local, dar și activități legislative ale ACoR sunt doar câteva dintre subiectele abordate.

Din delegația chineză fac parte Xie Yuan, vicepreședintele CPAFFC și CIFCA, Qing Boming, secretarul general al CIFCA, Liu Yan, manager program în cadrul CIFCA și Wang Bo, manager program în cadrul CIFCA.

Comentează știrea

Cezar
14 iulie 2015
Prieteni de ce,de betii sau ce?

Zici ca e o stire din Scanteia Tineretului de pe vremuri. Care prietenii intre popoare? Pai omul abia are unul-doi prieteni adevarati in viata lui,restul sunt amici si unii tredatori,de unde prietenii intre popoare? Vorbim de interese economice si atat,mai lasati cu sabloanele propagandistice ruginite ! Deja pute a metoda de comunicare comunistoida.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iulie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ce acțiune a avut loc la Cumpăna
Pagina a fost generata in 0.4497 secunde