Liderii ACL dau asigurări:

Primarii PNL și PDL din județul Constanța nu vor "dezerta"

357
Primarii PNL și PDL din județul Constanța nu vor

Articole de la același autor

Reprezentanții Alianței Creștin Liberale, filiala Constanța, au organizat, vineri, o conferință de presă. La întâlnire au fost prezenți, deputatul Dănuț Culețu, prim-vicepreședinte al PDL Constanța, deputatul Mihai Lupu, prim-vicepreședinte al PNL Constanța și Septimiu Bourceanu, secretar general al PNL Constanța.

Printre altele, Mihai Lupu a precizat că, zilele trecute, la Medgidia, a avut loc o întâlnire cu primarii PNL și PDL din tot județul.

"În cadrul discuțiilor, toți primarii care fac parte din Alianța Creștin Liberală au reiterat opțiunea lor de a rămâne în PNL, respectiv PDL, în contextul adoptării ordonanței care permite trecerea către alte tabere, astfel încât în 2016 să avem o majoritate ACL la nivel județean", a spus Mihai Lupu.

Pe de altă parte, referitor la această ordonanță, deputatul Dănuț Culețu a declarat că aceasta este de o gravitate rară.

"Ordonanța care s-a dat de Guvernul Ponta și care permite trecerea primarilor la alte partide de la cele pe listele cărora au fost aleși este de o gravitate rară. ACL a început deja demersurile pentru a nu fi pusă în practică această ordonanță. Totodată, atrag atenția primarilor care ar putea să facă asemenea pas să nu se grăbească, fiind posibil să existe repercusiuni. De exemplu, dacă vor face acest pas, iar ordonanța va fi declarată neconstituțională, ulterior, riscă să fie suspendați din funcții de prefecți", a spus deputatul Dănuț Culețu.

În altă ordine de idei, revenind la candidatura lui Klaus Iohannis, deputatul Mihai Lupu a spus că organizația de la Constanța se situează pe locul al doilea la nivelul întregii țări. El a menționat că ținta pe care o are ACL Constanța este de 35.000 de semnături, iar până în acest moment s-au strâns deja 20.000.

"Suntem în grafic cu strângerea semnăturilor pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Targetul este de 35.000. Până acum s-au strâns 20.000, și încă se mai primesc până pe data de 15 septembrie", a declarat Mihai Lupu.

Pe de altă parte, liderii ACL Constanța au reamintit că, la nivelul municipiului Constanța au fost instalate nouă corturi în vederea desfășurării activității de strângere de semnături, în următoarele locații: City Park Mall, Piața Brotăcei, Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, Mall Cora Brătianu, Zona Far - B-dul 1 Mai, Complex Comercial "Unirii", Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța și Autogara Sud Constanța - Str. Labirint. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6742 secunde