Primarul Ancuța Belu, gazdă pentru o delegație din Turcia

234
Primarul Ancuța Belu, gazdă pentru o delegație din Turcia - primarulancutabelugazdaniceanu18-1409328522.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Mihail Kogălni-ceanu, Ancuța Belu, a fost, vineri, gazda unei delegații din Turcia formată din doi primari de sector ai orașului Eskisehir. Mai exact, este vorba despre edilul sectorului Tepebași, Ahmet Ataci, și cel al sectorului Odunpazari, Kiarim Kurt. Alături de primarul Ancuța Belu, care i-a așteptat la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, a fost prezent și vicepreședintele UDTTMR, Demiren Caiali.

La sosirea în România, cei doi oaspeți au spus că sunt încântați că se află pe pământ românesc, sentiment pe care-l simt de fiecare dată când ajung la noi în țară, cei doi nefiind la prima vizită.

La rândul ei, primarul Ancuța Belu a declarat că este o onoare să fie gazdă pentru asemenea oficialități, urmând ca între cele două părți să aibă discuții despre o eventuală înfrățire între localitățile pe care le reprezintă.

"Vor urma discuții despre o eventuală colaborare sau înfrățire cu unul dintre aceste sectoare din Eskisehir. Este posibil să încheiem un parteneriat cu scopul dezvoltării relațiilor de cooperare în domeniul culturii, informației, științei, tehnicii, artei, mediului, sănătății, economiei, sportului și turismului", a declarat primarul Ancuța Belu.

În altă ordine de idei, joi, Consiliul Local Municipal Constanța a aprobat proiectul de hotărâre privind înțelegerea de cooperare și parteneriat între municipiul Constanța și orașul Eskișehir. Înfrățirea are în vedere fructificarea legăturilor tradiționale, culturale și istorice. Drept urmare, sâmbătă, această delegație din Turcia se va întâlni și cu primarul municipiului Constanța, Radu Mazăre. Totodată, oaspeții vor participa la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional al Dansului, Cânte-cului și Portului Turco-Tătar, organizat la Constanța de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3682 secunde