Primarul Ancuța Belu:

"Sunt fericită că tinerii vor avea un loc unde să desfășoare activități specifice vârstei lor"

1175
22

Articole de la același autor

În mediul rural, posibilitățile de petrecere a timpului liber sunt limitate sau chiar inexistente și, tocmai din acest motiv, primarii încearcă să găsească soluții pentru ca tinerii să aibă unde să-și petreacă timpul liber într-un mediu adecvat.

Deși resursele financiare sunt din ce în ce mai mici pentru realizarea unor proiecte iar procedurile destul de greoaie, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, spune că a găsit înțelegere la reprezentanții Asociației de Dezvoltare Inter-comunitară "Zona Metropolitană Constanța".

Astfel, unul dintre proiectele care se află în plină desfășurare și care a fost accesat prin "Zona Metropolitană Constanța" vizează reabilitarea unei clădiri și transformarea acesteia în Centru de Tineret modern, la standarde europene.

Prin acest proiect se reabilitează și se modernizează o clădire din Mihail Kogălniceanu care era neutilizată care va fi transformată în Centru de Tineret. Noua locație va fi dotată corespunzător, astfel încât să asigure metode alternative de învățare și o educație informală care să vină ca o completare la cunoștințele pe care le acumulează adolescenții în școli. În același timp, acest spațiu va reprezenta un loc de întâlnire a tinerilor pentru desfășurarea unor activități cultural-artistice și educative.

"Lucrările au fost demarate încă de anul trecut, iar momentan suntem în grafic cu noua construcție unde se lucrează intens. Sunt foarte fericită că va exista un loc unde tinerii se vor întâlni pentru a desfășura diverse activități specifice vârstei lor. Amenajarea lucrării se face pe o suprafață de 2.893 de metri pătrați, iar spațiul va fi dotat cu mobilier adecvat și echipamente IT necesare desfășurării activității a peste 3.500 de tineri", a declarat primarul Ancuța Belu.

Potrivit proiectului, Centrul de Tineret este prevăzut cu o sală de spectacole, o bibliotecă unde tinerii din comună pot veni și studia lucrările de care au nevoie, dar și o sală de sport foarte mare, unde se vor organiza competiții și întreceri sportive de anvergură.

Perioada de implementare a proiectului este de 19 luni, acesta fiind finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013. Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2007-2013 este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar organismul intermediar în Regiunea Sud-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională

Sud-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 7.394.814,16 lei, din care 5.857.983,32 lei reprezintă asistența financiară nerambursabilă solicitată, 119.550,68 lei este contribuția proprie a beneficiarului - Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Constanța, iar 1.417.280,16 lei reprezintă valoarea TVA.

Comentează știrea

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
puiu
19 iulie 2014
te doare bila

cata nesimtire frateeee...acum o saptamana zicea d-na primar ca marele proiect e nu stiu cum..ca e facut de fostul primar care nu stiu ce a facut...ca proiectul e o prostie care costa nu stiu cat..ca...bla,bla,bla...acum vad ca nu mai poate de mandrie ca l a facut dumneaiei..o japcangioaica de doi lei...in afara de tuns iarba care nu conteaza cat e de mica si de doua borduri pdl-iste nu a facut nimic..bine aici nu intra gaura la bugetul comunal,unde e campioana..imi este jena de cine ne conduce..o aservita a clanului caratana care a dat spaga sa ajunga primar....

pitulice
19 iulie 2014
ha ha ha

nu mai e nimic de comentat...nu am vazut o persoana mai falsaaaaaaaaaaaaaaaa.....e de rasul curcilor.pe facebook unde doamna e faorte activa si isi posteasa poze cu marile ei realizari(trei borduri care nu isi au rostul)se plangea ca proiectul e facut de fostul primar si nu se poate realiza ca e o mare pacaleala si o gaura la bugetul local.acum nu se mai opreste din zambet ....cred ca a mirosit aroma de pastrama de la pufra ca alt motiv nu vad sa aiba

DORULA
19 iulie 2014
GHILIMELE

"Greselile trecutului bantuie inca prezentul si va mai curge multa apa pe Dunare pana cand lucrurile vor intra pe un fagas drept. Si pt ca lumea rea se intreaba de ce anul acesta nu s-a sarbatorit Ziua Copilului,vreau sa v-a explic astfel: D-nul Muresan a initiat un proiect,cu fonduri europene,in vederea modernizarii Caminului Cultural.In acest scop, s-a realizat proiectul tehnic ce nu este sustinut de proiectul economic.Altfel spus,nu au fost incluse in proiect anumite cheltuieli ce privesc considerabile cantitati de materiale pt constructie.Ca si cand nu era suficienta aceasta anomalie,fostul edil,parca anticipand ce urma sa se intample,si-a luat angajamentul(fara sa adopte un proiect de hotarare,deci fara sa consulte Consiliul Local,ceea ce este un abuz pt cetatenii localitatii,dar si o mare prostie) ca Primaria sa suporte aceste cheltuieli suplimentare ce se ridica in prezent la suma de 7 miliarde(bani vechi).In caz contrar,lucrarile se sisteaza si Primaria va plati toata investitia facuta pana in prezent. Multumim D-nului Muresan ca ne-a impartasit vasta sa experienta administrativa,profilat exclusiv pe falimentari si pt proiectul "dat la cheie"(cum spunea PUPIN....),iar pe aceasta cale vreau sa-l informez ca sunt multe persoane ce ar dori sa-i dea...cateva suge-stii.... In concluzie,anul acesta nu a existat posibilitatea financiara de a sarbatorii alaturi de cei mici, pt ca d-nul Muresan,in stilu-i propriu,a reusit sa anihileze sansa copiilor de a se bucura de ziua lor. P.S. Ma bucur sa aflu ca OFILITA doreste sa-si diversifice dieta...La banalul meniu fecaloid vrea sa adauge si niste mici, la ziua comunei,daca se va desfasura... Poate se alatura si d-na Umiran,ca tot ii da like-uri,chiar daca nu ii plac micii fiind obisnuita cu ciolanul..."ESTE CUTATUL DOAMNEI PTIMAR DE SAPTAMANA TRECUTA CU PRIVIRE LA INVESTITIA CU CARE AZI SE MANDRESTE

Mihai
19 iulie 2014
scoala

Un perete construit la scoala a costat un miliard de lei. Asa s-a facut biroul fostei directoare, de fapt, actualei ca tot ea conduce chiar daca e o marioneta in loc

floarea rosie
20 iulie 2014
FELICITARI

O felicit pe doamna primar pentru seriozitatea si bunul simt de care da dovada!Un om foarte bine pregatit, o mare familista!Este singurul primar care ii pasa de noi, locuitorii!Fostul escroc ne-a vandut comuna dar si-a intregit frumos veniturile: cand a venit primar statea in 2 camere la bloc iar cand a plecat avea 2 VILE ( in Constanta) SI O CASA in Kogalniceanu!Comentariile de mai sus sunt postate de haremul fostului, nemultumite ca li s-a inchis robinetul cu bani!Bravo , doamna primar pentru tot ceea ce faceti si fiti la fel de puternica!Locuitorii comunei va iubesc si au nevoie de dumneavoastra!

pufta
20 iulie 2014
pentru UMI

Mai UMI, ai grija ce comentarii faci ca te iau iar sa mi-o sugi, dar nu te mai platesc acum ca tot ti-a dat Muri cariele de piatra...potoleste-te catea in calduri ce esti!

vasu
20 iulie 2014
pentru puiu si pitulice

Puiu si pitulice este curva de umiran, care va deveni in curand muritoare de foame!Va intreb si pe voi cetateni, cum poate o familie FARA NICI UN SALARIU toata VIATA, sa isi renoveze casa, sa aiba 3 masini, sa ne rada in nas?Stiti cata spaga a luat umi pentru muresean, sute de mii de euro!!Vroiai loc de casa, te duceai la umi si lasai spaga, 2000 euro, vroiai anl, la umi 5000 euro, vrei servici tot umi, dar costa 1000 euro si tot asa!Acum sunt disperati ca Doamna lea pus capac, si nu mai au ce fura!!!!Pentru ca nu le mai pica nimic, nu vor sa le dea acum loc de casa tinerilor casatoriti!

Dolph Lundgren
22 iulie 2014
primarita suge PU.LILE MAFIOTILOR !!!

In romania DOAR MU.ISTELE ajung PRIMAR !!! Nici o femeie normala nu va ajunge IN VECI primar in romania !!!

station saint francois longchamp
31 iulie 2014
station saint francois longchamp

site officiel longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/siteofficiellongchamp.asp]site officiel longchamp[/url]saint francois longchamp webcam[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saintfrancoislongchampwebcam.asp]saint francois longchamp webcam[/url]sac toile longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sactoilelongchamp.asp]sac toile longchamp[/url]sac longchamp voyage[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchampvoyage.asp]sac longchamp voyage[/url]sac longchamp tour eiffel[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchamptoureiffel.asp]sac longchamp tour eiffel[/url]sac longchamp toile[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchamptoile.asp]sac longchamp toile[/url]sac longchamp taille m[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchamptaillem.asp]sac longchamp taille m[/url]sac longchamp roseau croco[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchamproseaucroco.asp]sac longchamp roseau croco[/url]sac longchamp pliage taille m[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchamppliagetaillem.asp]sac longchamp pliage taille m[/url]sac longchamp pliage pas cher neuf[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchamppliagepascherneuf.asp]sac longchamp pliage pas cher neuf[/url]sac longchamp planete[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchampplanete.asp]sac longchamp planete[/url]sac longchamp marron[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchampmarron.asp]sac longchamp marron[/url]sac longchamp cuir pas cher[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchampcuirpascher.asp]sac longchamp cuir pas cher[/url]sac longchamp bandouli?re[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchampbandouli?re.asp]sac longchamp bandouli?re[/url]sac hobo longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sachobolongchamp.asp]sac hobo longchamp[/url]sac de voyage longchamp pas cher[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sacdevoyagelongchamppascher.asp]sac de voyage longchamp pas cher[/url]sac a main longchamp pliage[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sacamainlongchamppliage.asp]sac a main longchamp pliage[/url]sac ? main longchamp pas cher[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sac?mainlongchamppascher.asp]sac ? main longchamp pas cher[/url]resultats courses longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/resultatscourseslongchamp.asp]resultats courses longchamp[/url]palais longchamp exposition[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/palaislongchampexposition.asp]palais longchamp exposition[/url]longchamp soldes 2014[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/longchampsoldes2014.asp]longchamp soldes 2014[/url]longchamp site officiel[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/longchampsiteofficiel.asp]longchamp site officiel[/url]longchamp sacs[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/longchampsacs.asp]longchamp sacs[/url]longchamp sac pas cher[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/longchampsacpascher.asp]longchamp sac pas cher[/url]longchamp paris locations[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/longchampparislocations.asp]longchamp paris locations[/url]longchamp logo[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/longchamplogo.asp]longchamp logo[/url]longchamp gatsby[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/longchampgatsby.asp]longchamp gatsby[/url]kate moss longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/katemosslongchamp.asp]kate moss longchamp[/url]hotel saint francois longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/hotelsaintfrancoislongchamp.asp]hotel saint francois longchamp[/url]grand sac longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/grandsaclongchamp.asp]grand sac longchamp[/url]goelia saint francois longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/goeliasaintfrancoislongchamp.asp]goelia saint francois longchamp[/url]enneigement saint francois longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/enneigementsaintfrancoislongchamp.asp]enneigement saint francois longchamp[/url]besace homme longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/besacehommelongchamp.asp]besace homme longchamp[/url]trousse de toilette homme longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/troussedetoilettehommelongchamp.asp]trousse de toilette homme longchamp[/url]station saint fran?ois longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/stationsaintfran?oislongchamp.asp]station saint fran?ois longchamp[/url]st francois longchamp webcam[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/stfrancoislongchampwebcam.asp]st francois longchamp webcam[/url]sac week end longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sacweekendlongchamp.asp]sac week end longchamp[/url]sac seau longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sacseaulongchamp.asp]sac seau longchamp[/url]sac pliable longchamp[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/sacpliablelongchamp.asp]sac pliable longchamp[/url]sac longchamp violet[url=http://www.polyecim.fr/fonctions/saclongchampviolet.asp]sac longchamp violet[/url] station saint francois longchamp http://www.polyecim.fr/fonctions/stationsaintfrancoislongchamp.asp

longchamp pliage noir
31 iulie 2014
longchamp pliage noir

baxi cuir longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/baxicuirlongchamp.php]baxi cuir longchamp[/url]banane longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/bananelongchamp.php]banane longchamp[/url]bagage cabine longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/bagagecabinelongchamp.php]bagage cabine longchamp[/url]appartement st francois longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/appartementstfrancoislongchamp.php]appartement st francois longchamp[/url]adresse longchamp paris[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/adresselongchampparis.php]adresse longchamp paris[/url]acheter un sac longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/acheterunsaclongchamp.php]acheter un sac longchamp[/url]acheter sac longchamp pas cher[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/achetersaclongchamppascher.php]acheter sac longchamp pas cher[/url]acheter longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/acheterlongchamp.php]acheter longchamp[/url]www.sac longchamp.fr[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/www.saclongchamp.fr.php]www.sac longchamp.fr[/url]www.longchamp.com soldes[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/www.longchamp.comsoldes.php]www.longchamp.com soldes[/url]webcam saint francois de longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/webcamsaintfrancoisdelongchamp.php]webcam saint francois de longchamp[/url]vrai longchamp pas cher[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/vrailongchamppascher.php]vrai longchamp pas cher[/url]vrai longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/vrailongchamp.php]vrai longchamp[/url]vide dressing longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/videdressinglongchamp.php]vide dressing longchamp[/url]vente privee sac a main longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/ventepriveesacamainlongchamp.php]vente privee sac a main longchamp[/url]valise pliage longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/valisepliagelongchamp.php]valise pliage longchamp[/url]valise longchamp pas cher[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/valiselongchamppascher.php]valise longchamp pas cher[/url]valise longchamp cabine[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/valiselongchampcabine.php]valise longchamp cabine[/url]un sac longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/unsaclongchamp.php]un sac longchamp[/url]trousses longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/trousseslongchamp.php]trousses longchamp[/url]trousse toilette homme longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/troussetoilettehommelongchamp.php]trousse toilette homme longchamp[/url]trousse pliage longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/troussepliagelongchamp.php]trousse pliage longchamp[/url]trousse longchamp rose[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/trousselongchamprose.php]trousse longchamp rose[/url]trousse longchamp pliage[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/trousselongchamppliage.php]trousse longchamp pliage[/url]trousse de toilette longchamp pas cher[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/troussedetoilettelongchamppascher.php]trousse de toilette longchamp pas cher[/url]trousse de toilette longchamp homme[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/troussedetoilettelongchamphomme.php]trousse de toilette longchamp homme[/url]tarif sac longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/tarifsaclongchamp.php]tarif sac longchamp[/url]station ski st francois longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/stationskistfrancoislongchamp.php]station ski st francois longchamp[/url]st francois longchamp ski[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/stfrancoislongchampski.php]st francois longchamp ski[/url]st francois longchamp office de tourisme[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/stfrancoislongchampofficedetourisme.php]st francois longchamp office de tourisme[/url]st francois longchamp enneigement[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/stfrancoislongchampenneigement.php]st francois longchamp enneigement[/url]soldes sacs longchamp pliage[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/soldessacslongchamppliage.php]soldes sacs longchamp pliage[/url]solde sacs longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/soldesacslongchamp.php]solde sacs longchamp[/url]solde sac longchamp pas cher[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/soldesaclongchamppascher.php]solde sac longchamp pas cher[/url]ski st francois longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/skistfrancoislongchamp.php]ski st francois longchamp[/url]site longchamp officiel[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/sitelongchampofficiel.php]site longchamp officiel[/url]site de sac longchamp pas cher[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/sitedesaclongchamppascher.php]site de sac longchamp pas cher[/url]site de sac longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/sitedesaclongchamp.php]site de sac longchamp[/url]site de longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/sitedelongchamp.php]site de longchamp[/url]serviette pliage longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/serviettepliagelongchamp.php]serviette pliage longchamp[/url]serviette longchamp homme pas cher[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/serviettelongchamphommepascher.php]serviette longchamp homme pas cher[/url]serviette femme longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/serviettefemmelongchamp.php]serviette femme longchamp[/url]serviette cuir longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/serviettecuirlongchamp.php]serviette cuir longchamp[/url]serviette cavalier longchamp[url=http://www.sgdfmarseille.fr/services/serviettecavalierlongchamp.php]serviette cavalier longchamp[/url] longchamp pliage noir

22 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3687 secunde