Peste 3.000 de persoane așteptate la "Ziua Comunei Istria și Nuntași"

245

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Istria organizează, duminică, 20 iulie 2014, de hramul Sfântului Ilie, sărbătoarea "Ziua comunei Istria și Nuntași".

Ca în fiecare an, evenimentul va avea loc pe platoul din fața Muzeului Cetății Histria, începând cu ora 19.00, și va cuprinde mai multe spectacole susținute de renumiți artiști de muzică populară dobrogeană, etno sau dance. Printre cei care vor urca pe scenă îi amintim pe Violeta Geapana, Iuliana Zlatov, Camelia Zlatov, Glorya, Aneta Stan și Daniela Gyorfi. Spectacolul artistic se va încheia cu un recital susținut de Emma Ștefan și trupa Tavi Colen Band.

La sărbătoarea comunei Istria și Nuntași vor fi prezenți, alături de primarul Ioan Herdean, pre-ședintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal Constanța, deputatul Gheorghe Dra-gomir, parlamentari, membri ai Biroului Politic Județean al PNL Constanța, dar și primari ai comunelor învecinate.

Reamintim că evenimentul "Ziua comunei Istria și Nuntași" se află la cea de-a 11-a ediție, la care sunt așteptați să participe peste 3.000 de locuitori ai comunei Istria și ai localităților învecinate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Bun în valoare de 20.000 de lei, furat
Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Locuință jefuită în Istria
Miercuri, 10 August 2011
Stire din Eveniment : Crimă sau sinucidere la Istria?
Pagina a fost generata in 1.2405 secunde