Galerie FOTO / Zilele comunei, serbate la Mircea Vodă cu cântec, joc și voie bună

426
Locuitorii din comuna Mircea Vod─â ╚Öi nu numai s-au distrat pe cinste, s├ómb─ât─â, la serbarea c├ómpeneasc─â prilejuit─â de organizarea Zilei comunei Mircea Vod─â, manifestarea din acest an fiind una aniversar─â deoarece evenimentul a ajuns la cea de-a zecea edi╚Ťie. Organizat─â ca la carte de primarul Dumitru Dedu ╚Öi ale╚Öii locali, oamenii au ├«ncins gr─âtarele pe care au sf├ór├óit micii ╚Öi fripturile completate din plin cu bere sau vin, iar cei mici s-au distrat ├«n locul special amenajat pentru ei cu leag─âne.

Momentele artistice preg─âtite de organizatori au fost atent alese, astfel ├«nc├ót s─â acopere o gam─â c├ót mai larg─â ╚Öi variat─â de preferin╚Ťe. Drept urmare, pe scen─â au urcat Taraful "Nicu Sp─âtaru", Alexandru Jidveianu, Iulia Pu╚Öchil─â, Georgiana, Adi de la V├ólcea, Constantin Enceanu, Gelu Voicu al─âturi de taraful s─âu, ╚Öi Aurel Moldoveanu.

"Am venit la aceast─â serbare c├ómpeneasc─â cu familia mea ╚Öi alte dou─â familii venite special de la Constan╚Ťa. Aceast─â s─ârb─âtoare a devenit o tradi╚Ťie, iar primarul nostru ne aduce ├«n fiecare an fel ╚Öi fel de surprize ╚Öi pentru asta nu putem dec├ót s─â-i mul╚Ťumim", a spus unul dintre localnicii participan╚Ťi la eveniment.

├Än alt─â ordine de idei, la ceas aniversar, edilul Dumitru Dedu i-a premiat pe cei mai merituo╚Öi cet─â╚Ťeni ai comunit─â╚Ťii. A╚Öa se face c─â au fost oferite premii elevilor de la cele dou─â ╚Öcoli din comun─â cu cele mai bune rezultate la ├«nv─â╚Ť─âtur─â ├«n anul ╚Öcolar 2013 - 2014, dar ╚Öi celor care au ob╚Ťinut rezultate deosebite la olimpiade. ╚śi pentru c─â autorit─â╚Ťile locale pun pre╚Ť pe activit─â╚Ťile sportive pe care le ├«ntreprind copiii ╚Öi tinerii, premii au primit ╚Öi membrii clubului de taekwondo care au ob╚Ťinut medalii la competi╚Ťiile la care au participat ├«n anii 2013 ╚Öi 2014, cea mai bun─â echip─â de fotbal, cel mai bun fotbalist, cea mai bun─â echip─â de handbal - fete, dar ╚Öi cea mai bun─â prac-ticant─â a acestui sport ╚Öi, nu ├«n ultimul r├ónd, alerg─âtorii care s-au ├«nscris la cros ╚Öi au c├ó╚Ötigat concursul.

Nu au fost uita╚Ťi de autorit─â╚Ťile locale nici cei mai de seam─â gospodari ai satelor care alc─âtuiesc comuna Mircea Vod─â, fiind premia╚Ťi cei cu cele 0mai frumoase gospod─ârii. Totodat─â, ╚Öapte cupluri longevive au urcat pe scen─â pentru a ├«mp─ârt─â╚Öi secretele unei c─âsnicii de durat─â ╚Öi pentru a fi r─âspl─âtite cu premii.

Serbarea c├ómpeneasc─â s-a ├«ncheiat dup─â apusul soarelui cu o lansare de lampioane, dar ╚Öi un frumos foc de artificii. Mai multe imagini de la acest eveniment pute╚Ťi vedea pe site-ul www.cugetliber.ro 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5903 secunde