Vedete una și una la petrecerea Alinei Sorescu

243
Vedete una și una la petrecerea Alinei Sorescu - alina209682d35d1f1-1390913093.jpg
Alina Sorescu s-a distrat pe cinste la petrecerea mămicilor care a fost organizată pentru ea. Deși nu a stat foarte mult, grăbită fiind să ajungă cât mai repede acasă, la fetița ei nou-născută, Elena-Carolina, artista s-a bucurat din plin de compania colegelor ei din showbiz, care au vrut să-i fie alături.


Alina a fost extrem de încântată de eveniment și a postat fotografii pe pagina sa de facebook, mulțumindu-le celor care au fost alături de ea.


"Am cântat cu foc....:)) Mulțumesc prietenelor mele Ileana, Adriana, Nikol, Ada, Ioana, Claudia I.și Claudia P., Anca, Andreea, Ema, Bianca, Denisa, mămicilor Andra, Cristina Spătar, Andreea Runceanu-Amadeus, Luminița Moștenescu, Grațiela Duban, Mădălina Piscunov; Andreei Ibacka-prezentă pentru a se informa :)), precum și graviduțelor Dana Rogoz, Carmen Brumă si Oana Roman pentru atmosfera frumoasă de la petrecerea mămicilor... După ce au petrecut băieții, acum ne-am luat revanșa! :))", a comentat Alina Sorescu pe site-ul de socializare.


"Băieții nu au putut să stea prea departe de noi....așa că și-au făcut apariția la finalul petrecerii mămicilor :)))", a adăugat ea, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alina Sorescu a devenit mămică
Duminică, 12 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alina Sorescu a născut!
Joi, 31 Octombrie 2013
Stire din Monden : Cea mai tare petrecere de Halloween
Pagina a fost generata in 1.6789 secunde