Petrecere de sfârșit de an cu șampanie și dans, la Cuget Liber / Galerie Foto

1019
2

Articole de la același autor

Într-o atmosferă de gală, Trustul de Presă Cuget Liber a sărbătorit, vineri seară, petrecerea sfârșitului de an la restaurantul Terasa Colonadelor. 


Evenimentul a devenit deja o tradiție a cotidianului nostru. Vineri, 13 decembrie, la restaurantul Terasa Colonadelor a avut loc un eveniment de celebrare a sfârșitului de an. Cu această ocazie, membrii din echipa redacțională, administrativă și tipografii au ținut să-și ureze un sincer și călduros "La mulți ani". Petrecerea a fost organizată de conducerea companiei, în cinstea angajaților. 


Tradiție și devotament 


Organizarea unei petreceri la sfârșit de an a devenit o tradiție. O petrecere, și nu numai cea de sfârșit de an, are darul de a apropia oamenii, de a-i determina să renunțe la platoșa impusă de rutina profesională zilnică. Directorul general al trustului Cuget Liber, Robert Bak, a profitat de ocazie pentru a ține un discurs, în care le-a vorbit colegilor și co-laboratorilor despre momentele importante din acest an și le-a închinat tuturor o cupă de șampanie, dorindu-le cât mai mulți ani de acum încolo, la fel de devotați Trustului de Presă Cuget Liber. Colegii prezenți la eveniment au arătat că sunt o adevărată familie și au petrecut până spre dimineață, cu muzică, dansuri și mâncare bună. Așa cum ne stă bine, la miezul nopții, a sosit tortul, întâmpinat cu aplauze și tradiționalul "Mulți ani trăiască…!"


Atmosferă de petrecere 


Patronul restaurantului Terasa Colonadelor, Nicolae Terzi, a avut grijă ca, într-o locație deosebită, fiecare oaspete să se simtă bine, aceștia putând alege între o multitudine de feluri de mâncare, atât pentru gurmanzi, cât și pentru cei care țin post. Atmosfera a fost însuflețită de o formație muzicală, care a reușit să îmbine finețea restaurantului cu bunul gust al muzicii de calitate. N-au lipsit nici colindele, care ne-au introdus, treptat, în atmosfera sfintelor sărbători de iarnă.


Comentează știrea

noni
16 decembrie 2013
din nou si de la capat

La multi ani ! Sa incep totusi civilizat. Si ca nu pot continua la fel fiind mai critic, va doresc voua mai mult curaj atunci cand scrieti, se vede ca va tine cineva strans de mina si asta nu e libertatea presei cum ati scris acum cateva zile. Si nu am putut sa nu remarc strecurata si o reclama din suflet pentru acel colt de Rai, numit Colonadelor. E scris de voi reportajul si bagati in el ce vreti, dar nu uitati ca e scris pentru NOI, ca dacanu suntem noi fraierii dispareti si voi smecherii. Unde ati fost, ce ati baut si mancat nu ne intereseaza dar LA MULTI ANI inca o data si nu uitati ca suntem cu ochii pe voi.

studentii
17 decembrie 2013
dansati si beti in fata parlamentului

Nu va este rusine?? Nu va este mila de tara??? Ar trebui sa iesiti in strada si sa dansati in fata Parlamentului,altii se zbat pentru binele tarii altii chefuiesc. Asa va fi Romania nicodata nu se va schimba nimic acolo!!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Octombrie 2013
Stire din Monden : Cea mai tare petrecere de Halloween
Joi, 08 August 2013
Stire din Cultură-Educație : Petrecere în stil grecesc
Pagina a fost generata in 0.426 secunde