Petrecere de sfârșit de an cu șampanie și dans, la Cuget Liber / Galerie Foto
Articole de la același autor
PROSTITUȚIA în CONSTANȚA / Unde "lucrează" și cine le mai deranjează de la "muncă" pe prostituate
27 Noiembrie 2013
Certurile și bătăile în familie, otravă pentru copii. Cum suferă cei mici de pe urma părinților
01 Noiembrie 2013
Șef din Poliția Constanța, anchetat de DNA pentru dare de mită
04 Noiembrie 2013
FOTO și VIDEO / Un notar public constănțean a făcut praf CINCI mașini, după care s-a răsturnat cu BMW-ul / UPDATE
06 Decembrie 2013
Într-o atmosferă de gală, Trustul de Presă Cuget Liber a sărbătorit, vineri seară, petrecerea sfârșitului de an la restaurantul Terasa Colonadelor.
Evenimentul a devenit deja o tradiție a cotidianului nostru. Vineri, 13 decembrie, la restaurantul Terasa Colonadelor a avut loc un eveniment de celebrare a sfârșitului de an. Cu această ocazie, membrii din echipa redacțională, administrativă și tipografii au ținut să-și ureze un sincer și călduros "La mulți ani". Petrecerea a fost organizată de conducerea companiei, în cinstea angajaților.
Tradiție și devotament
Organizarea unei petreceri la sfârșit de an a devenit o tradiție. O petrecere, și nu numai cea de sfârșit de an, are darul de a apropia oamenii, de a-i determina să renunțe la platoșa impusă de rutina profesională zilnică. Directorul general al trustului Cuget Liber, Robert Bak, a profitat de ocazie pentru a ține un discurs, în care le-a vorbit colegilor și co-laboratorilor despre momentele importante din acest an și le-a închinat tuturor o cupă de șampanie, dorindu-le cât mai mulți ani de acum încolo, la fel de devotați Trustului de Presă Cuget Liber. Colegii prezenți la eveniment au arătat că sunt o adevărată familie și au petrecut până spre dimineață, cu muzică, dansuri și mâncare bună. Așa cum ne stă bine, la miezul nopții, a sosit tortul, întâmpinat cu aplauze și tradiționalul "Mulți ani trăiască…!"
Atmosferă de petrecere
Patronul restaurantului Terasa Colonadelor, Nicolae Terzi, a avut grijă ca, într-o locație deosebită, fiecare oaspete să se simtă bine, aceștia putând alege între o multitudine de feluri de mâncare, atât pentru gurmanzi, cât și pentru cei care țin post. Atmosfera a fost însuflețită de o formație muzicală, care a reușit să îmbine finețea restaurantului cu bunul gust al muzicii de calitate. N-au lipsit nici colindele, care ne-au introdus, treptat, în atmosfera sfintelor sărbători de iarnă.
Comentează știrea
noni
16 decembrie 2013
din nou si de la capat
La multi ani ! Sa incep totusi civilizat. Si ca nu pot continua la fel fiind mai critic, va doresc voua mai mult curaj atunci cand scrieti, se vede ca va tine cineva strans de mina si asta nu e libertatea presei cum ati scris acum cateva zile. Si nu am putut sa nu remarc strecurata si o reclama din suflet pentru acel colt de Rai, numit Colonadelor. E scris de voi reportajul si bagati in el ce vreti, dar nu uitati ca e scris pentru NOI, ca dacanu suntem noi fraierii dispareti si voi smecherii. Unde ati fost, ce ati baut si mancat nu ne intereseaza dar LA MULTI ANI inca o data si nu uitati ca suntem cu ochii pe voi.
Articole pe aceeași temă
Vineri, 13 Decembrie 2013
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Vineri, 13 Decembrie 2013
Vineri, 13 Decembrie 2013
Luni, 02 Decembrie 2013
Joi, 31 Octombrie 2013
Luni, 07 Octombrie 2013
Luni, 19 August 2013
Joi, 08 August 2013