Galerie FOTO / Fiii satului Albești s-au reunit la petrecerea organizată de primarul Gheorghe Moldovan

645

Articole de la același autor

La fel ca și în anii trecuți, pri-marul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, și consilierii locali au organizat, ieri, sărbătoarea "Fiii satului Albești".

Acțiunea face parte din seria evenimentelor dedicate "Zilei comunei Albești" care a începută încă de săptămâna trecută cu diverse activități școlare și se va finaliza pe 21 Mai, atunci când este hramul bisericii din localitate.

Atmosfera de petrecere a debutat, ieri, pe Valea Albeștiului la ora 12.00, cu tradiționalele lupte tătărești. Ulterior, pe scena amenajată special pentru acest eveniment au urcat, pentru a-i încânta pe cei prezenți cu melodii frumoase, trupa de muzică etno și populară "Nemuritorii", solistul Ionuț Galani și ansamblul de dansuri grecești "Asteria", interpretul de muzică populară Gelu Voicu, Ansamblul "Plai de dor" Albești, Ansamblul "Plai de dor Junior", formația "Trupa Mea" și "Frații Radu".

Toți cei prezenți s-au simțit foarte bine deoarece adulții au dansat pe ritmuri de muzică populară și ușoară, în hore fiind prinși atât consilierii locali, cât și primarul Gheorghe Moldovan.

Nici cei mici nu au fost uitați deoarece organizatorii au dis-pus ca, în zona evenimentului, să fie amenajat un parc de distracții, cu trambuline gonflabile, mai multe jocuri roata norocului, dar și terase cu dulciuri, sucuri și vată de zahăr. Totodată, de la eveniment nu au lipsit nici standurile cu suveniruri.

"A devenit o tradiție să organizăm această serbare câmpenească și, de la an la an, vin tot mai mulți oameni. Mă bucură nespus când văd că oamenii se simt bine deoarece, într-un fel este recunoscut efortul meu și al consilierilor locali de a organiza astfel de evenimente recreative pentru adulți, dar și pentru copii. Banii pentru organi-zarea acestor acțiuni au provenit din bugetul local și din sponsorizări", a declarat edilul Gheorghe Moldovan.

Imagini de la acest eveniment puteți vedea pe site-ul www. cugetliber.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Aprilie 2014
Stire din Social : Unde petrec românii de Ziua Muncii
Pagina a fost generata in 0.4586 secunde